Πόλυς Χαραλάμπους

Πάνε μερικοί μήνες που ο Σάββας Κωνσταντίνου, δεν έχει αρμοδιότητα να ασχολείται με τις εθνικές ομάδες. Για μερικά χρόνια, αυτός ήταν που «έκοβε και έραβε» στην πρόσληψη των Ομοσπονδιακών, ειδικά στις μικρές εθνικές…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν αυτός που καθόριζε το γενικότερο πλάνο λειτουργίας και την αγωνιστική φιλοσοφία (συστήματα) των εθνικών. Δεν το «τσεκάραμε» από μέσα, αλλά λάβαμε πληροφορίες από διάφορες πηγές, ότι ο Σάββας Κωνσταντίνου, πλέον έχει αναλάβει το «πρότζεκτ» ανέγερση αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Κόρνου.

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Ελλαδίτης Δημήτρης Παπαδόπουλος, έχει λάβει εντολή να κάνει κουμάντο στις εθνικές ομάδες. Αυτός ουσιαστικά αποφάσισε τις πρόσφατες αλλαγές στο τημ των Ομοσπονδιακών.

Άφησε μερικούς προπονητές παραπονούμενους, όχι τόσο γιατί τους "αποκαθήλωσε", όσο γιατί το έμαθαν από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ότι δεν θα βρίσκονται πλέον στο payroll του «παλατιού» της Έγκωμης.

Για παράδειγμα ο Άγγελος Τσολάκης, είχε ενημερωθεί πριν μερικές εβδομάδες από τον διάδοχο του Σάββα Κωνσταντίνου, ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής γυναικών. Την Παρασκευή, διάβασε στο σάιτ της Ομοσπονδίας, ότι τον διαδέχθηκε ο Στέφανος Βοσκαρίδης.

Αν θα παράξει έργο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, είναι κάτι που φανεί στην πορεία. Είναι μερικοί που προσάπτουν και κάτι άλλο στην ηγεσία της ΚΟΠ, ότι προσέλαβαν τον Ελλαδίτη στην θέση του τεχνικού διευθυντή, χωρίς να διαθέτει το κατάλληλο δίπλωμα.

Είναι κάτοχος του UEFA Α’, αλλά χρειάζεται κάποιος να έχει το UEFA Pro, για το συγκεκριμένο πόστο. Μια πηγή, μας είπε χθες, ότι ο Παπαδόπουλος, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην διαδικασία εξασφάλισης του Pro.

*H πρώτη εμπειρία του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το κυπριακό ποδόσφαιρο, ήταν στην περσινή σεζόν. Ήταν στο επιτελείο του πρώην προπονητή της ΑΕΛ Σάββα Παντελίδη.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημερινό (20/05) πρόγραμμα του EURO U-17-ThemaSports
20/05 @ 09:33

Το σημερινό (20/05) πρόγραμμα του EURO U-17

Εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με την Τσεχία, το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17 περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Το μήνυμα του Προέδρου της UEFA για το EURO U-17 Cyprus 2024-ThemaSports
20/05 @ 09:21

Το μήνυμα του Προέδρου της UEFA για το EURO U-17 Cyprus 2024

Το δικό του μήνυμα ενόψει της διεξαγωγής της τελικής φάσης του EURO U-17 στην Κύπρο και της σημερινής έναρξης της διοργάνωσης στέλνει ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας-ThemaSports
19/05 @ 15:44

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!-ThemaSports
19/05 @ 15:05

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία για τον πρώτο όμιλο του EURO U-17.

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»-ThemaSports
19/05 @ 14:27

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO under 17 και οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο μας, μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της UEFA.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ