Themasports

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης, χαρακτηρίζει επικίνδυνη για το άθλημα την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να μηδενίσει την ομάδα της Αμμοχώστου και τον Απόλλωνα, για τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί των δύο ομάδων στον μεταξύ τους ημιτελικό του final-four του κυπέλλου και τονίζει πως θα εφεσιβάλει την απόφαση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Επικίνδυνη για την καλαθόσφαιρα η απόφαση του Αθ. Δικαστή!

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόφασή της όπως εφεσιβάλει την άδικη, ανισοβαρή και επικίνδυνη για το άθλημα της καλαθόσφαιρας απόφαση του Αθ. Δικαστή ημερομηνίας 3/4 για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα με τον Απόλλωνα.

Απόφαση που δε συνάδει με παρόμοιες υποθέσεις που τέθηκαν ενώπιον του Αθ. Δικαστή κατά το παρελθόν και ρίχνει την ευθύνη των συμβάντων αποκλειστικά στα σωματεία.

Η Ανόρθωσις και ο κόσμος της τήρησαν κατά γράμμα όσα συμφωνήθηκαν στις αστυνομικές συσκέψεις πριν τον αγώνα, με απτή απόδειξη επί τούτου το γεγονός πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ήταν πριν την έναρξη του αγώνα στις θέσεις τους και καθόλη τη διάρκεια του ημιχρόνου δε συνέβη το παραμικρό.

Αντίθετα, η απόφαση της ηγεσίας της Κ.Ο.Κ. να παραβιάσει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων που η ίδια επέλεξε, παραχωρώντας 300 εισιτήρια σε φίλους του Απόλλωνα εκτός ηλεκτρονικής προπώλησης είχε τραγικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε.

Οι συγκεκριμένοι φίλοι του Απόλλωνα βρέθηκαν στο γήπεδο με διάθεση να διαλύσουν τα πάντα όπως και έκαναν εκτός γηπέδου ενώ παιζόταν το παιχνίδι.

Το τραγικότερο δε, είναι πως αυτή η συμπεριφορά τους επιβραβεύτηκε με την παντελώς λανθασμένη απόφαση, η οποία πάρθηκε μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Απόλλωνα, να ανοίξουν οι πόρτες για να εισέλθουν μαζικά στις κερκίδες όσοι φανερά παρεκτρέπονταν εκτός γηπέδου! Τα πιο πάνω επιβεβαιώνονται και από τη σχετική έκθεση του Υπεύθυνου Ασφάλειας Σταδίου.

Την ανεπάρκεια όσων είχαν την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του ημιτελικού δε θα την πληρώσει η Ανόρθωσις και δηλώνουμε ευθαρσώς πως θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε οι ευθύνες να αποδοθούν εκεί και όπου πραγματικά ανήκουν».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ