Με γκολ των Κανίς (11΄), Κατσαντώνη (51΄), Σοφιανού (79΄) τα «Λιοντάρια» επικράτησαν 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και βρίσκονται με το…ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρία τις άγριες διαθέσεις τους κι άνοιξαν το σκορ στο 11΄, όταν μετά από κάθετη πάσα του Μασκανάκη ο Κανίς με πλασέ βρήκε δίχτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μέχρι την ολοκλήρωση του α΄ημιχρόνου.

Στο 13΄κεφαλιά του Καλογέρη πέρασε πάνω από την εστία του Κατσικά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Αραβίδη από καλή θέση στο 31΄.

Στο 51΄τα Λιοντάρια ζευγάρωσαν τα τέρματα τους. Ο Κανίς με ασίστ πάσα βρήκε τον Κατσαντώνη ξεμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή κι αυτός σαν σε προπόνηση. έστειλε με τακουνάκι την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Ο Κανίς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56΄να κάνει το 3-0 με το πλασέ που επχείρησε από θέση βολής να περνάει λίγο άουτ.

Ο Κωστίκα δεν μπόρεσε με κοντινή προβολή να κερδίσει τον Κατσικά στο 61΄με τον Απόλλωνα Πόντου να χάνει έτσι μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ.

Στο 79΄ο Στίνα «χόρεψε» την άμυνα του Απόλλωνα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σοφιανό που με κοντινό πλασέ βρήκε στόχο (3-0)

Ο Πανσερραϊκός «κλείδωσε» την...καθαρή νίκη του και απέκτησε έτσι ισχυρότατο πλεονέκτημα - εν όψει του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει - για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης (Άρτας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νάσερ, Κωστίκα, Αμαραντίδη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68 ΄Δημητρίου) (71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).

 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!-ThemaSports
20/05 @ 08:22

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε, σε μια ακόμα περίπτωση στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που τελείωσε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)-ThemaSports
19/05 @ 23:35

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα της στέψης για τον Δικέφαλο του Βορρά

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!-ThemaSports
19/05 @ 23:30

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Με 20 γκολ, ο Λορέν Μορόν ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League, όντας ο πρώτος παίκτης του Άρη που τα καταφέρνει μετά από 43 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ