Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Για την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε με την παρουσία μας αυτό το τουρνουά που είναι υψηλού επιπέδου με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Για την απόφαση του να ακολουθήσει προπονητική καριέρα: «Αποφάσισα να ακολουθήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς. Θα βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα».

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι κορυφαίου επιπέδου. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα παλέψουν για την τετράδα. Υπάρχουν και οι ομάδες που θέλουν να κάνουν την έκπληξη».

Για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα: «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Είμαι ένας άνθρωπος της σκληρής δουλείας. Δεν μου αρέσει να βάζω μεγάλους στόχους. Βάζουμε μικρούς για να τους πετυχαίνουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, είμαστε μια καινούργια ομάδα. Το πρώτο μέλημα μας είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την αγάπη του κόσμου: «Έχω τονίσει πολλές φορές το παρελθόν ότι είμαι ευλογημένος. Ευλογημένος για την αγάπη που έχω εισπράξει από τον κόσμο. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν προσπάθησα να πουλήσω οπαδιλίκια. Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Εύχομαι ο κόσμος να απολαύσει το τουρνουά».

Για το τί πρέπει να περιμένουμε από το Περιστέρι: «Πρέπει να περιμένουμε μια ομάδα που θα έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Θα ανταγωνιστούμε με ομάδες που είναι πιο έτοιμες από εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Η αγάπη του για το άθλημα: «Πιστεύω ένας χρόνος για εμένα μακριά από το μπάσκετ είναι πολύς. Πολλές φορές λέω ότι γεννήθηκα σε μπάλα μπάσκετ και όχι σε κοιλιά. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ. Το κάνω με αγάπη, μεράκι και πάθος και θα προσπαθήσω να περάσω όλες τις γνώσεις και την εμπειρία μου στους παίκτες».

Για το Ευρωμπάσκετ: «Το παρακολουθούσα μαζί με τα παιδιά μου. Είμαστε όλοι περήφανοι Έλληνες. Ανυπομονούσαμε για τα παιχνίδια. Ήμουνα και σε επικοινωνία με πολλά παιδιά. Ήταν υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Είδαμε για ακόμη μια φορά ότι δεν παίζουν μόνο τα ονόματα μπάσκετ. Το αποτέλεσμα για την Ελλάδα δεν ήταν σίγουρα αυτό που περιμέναμε. Το πήρε η καλύτερη ομάδα. Οι Ισπανοί ήταν η πιο ομάδα από όλες. Είχε και εννιά πρωτοεμφανιζόμενους στο Ευρωμπάσκετ. Έχει πρόγραμμα και πλάνο και δεν είναι κακό να παραδειγματιζόμαστε». 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλουν να... σκουπίσουν για να συγκεντρωθούν στο Final-4 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ThemaSports
18/05 @ 09:00

Θέλουν να... σκουπίσουν για να συγκεντρωθούν στο Final-4 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναζητώντας το υπέρ τους 2-0 για να πάρουν την πρόκριση και να κοιτούν πλέον στο Final-4.

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
15/05 @ 18:54

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ο κόσμος... έλειπε, μαζί και η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο καθώς άπαντες είχαν το μυαλό τους στο Final Four. Ο Ολυμπιακός ξύπνησε στην επανάληψη, καθάρισε εύκολα την ΑΕΚ με 92-75 και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 16:07

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 11 συμμετοχές σε Final 4 ο Κώστας Σλούκας εξηγεί γιατί αυτό με τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης μαζί με τη Ρεάλ» είναι το πιο ξεχωριστό της καριέρας του!

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...-ThemaSports
15/05 @ 14:58

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όταν οι Γιαννακόπουλοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για να δελεάσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι, σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν την ελπίδα πως ένα ακόμα τρόπαιο θα κοσμούσε τη βιτρίνα.

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις-ThemaSports
12/05 @ 22:35

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις

Στον Ολυμπιακό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ωστόσο ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (13/05) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 20:37

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Στέφανο Σπάρταλη να κάνει μυθικό ματς (28π., 15ρ.), ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 με σκορ 75-45, κατακτώντας έτσι το 4ο πρωτάθλημα Εφήβων στην ιστορία του!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ