Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0, με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία την ερχόμενη Τρίτη (27/03, 19:00) αλλά και την πρόσληψη του Νταβίντ Μπαντία ως προπονητή στην ομάδα της Λάρνακας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά:

«Δεν περίμενα ότι ο κ. Καραπατάκης θα έκανε αυτή την κίνηση εννοώ για την αλλαγή προπονητή, όμως, σίγουρα κάτι πρέπει να ξέρει περισσότερο. Ο Μπαντία είναι προπονητής που αγαπάει το ποδόσφαιρο και διαβάζει…. Ο Εθνικός ήταν καλός με τον Μπαντία άσχετα με την βαθμολογική του θέση του. Μετά από αυτά που έγιναν η μπάλα είναι πλέον στα πόδια μας. Από την ΑΕΚ έχουν γίνει τα πάντα, έχει γίνει υπερβαση από τον κόσμο, δεν εγκατέλειψε την ομάδα φέτος όυτε στα έκτός έδρας ούτε στα δύσκολα, ο κόσμος στάθηκε στην ομάδα».

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν στους Κύπριους αλλά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τους αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Δεν μπορεί να είναι στην αδράνεια στις ομάδες τους ή να παίζουν 15 λεπτά κάθε πέντε αγώνες. Πως μπορείς να τους έχεις σε ετοιμότητα, οι αρμόδιοι να το δουν για να προχωρήσουν παρακάτω; Ας κάμουν κάτι για αυτούς τους παίκτες που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας! Να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα αναπληρωματικών για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Με τον κορωνοϊό αρκετοί είναι στην αδράνεια».

Για την Εθνική Κύπρου: «Δεν έπρεπε να γίνει αυτό συνέβη παραμονή του αγώνα με τις αποχωρήσεις στην ομάδα. Μέτα το ματς της Τρίτης απέναντι στην Εσθονία, θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο».

Για τον Νταβίντ Μπαντία: «Δεν περίμενα ότι ο κ. Καραπατάκης θα έκανε αυτή την κίνηση εννοώ για την αλλαγή προπονητή, όμως, σίγουρα κάτι πρέπει να ξέρει περισσότερο. Ο Μπαντία είναι προπονητής που αγαπάει το ποδόσφαιρο και διαβάζει…. Ο Εθνικός ήταν καλός με τον Μπαντία άσχετα με την βαθμολογική του θέση του. Μετά από αυτά που έγιναν η μπάλα είναι πλέον στα πόδια μας. Από την ΑΕΚ έχουν γίνει τα πάντα, έχει γίνει υπερβαση από τον κόσμο, δεν εγκατέλειψε την ομάδα φέτος όυτε στα έκτός έδρας ούτε στα δύσκολα, ο κόσμος στάθηκε στην ομάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μένει Κύπρο?-ThemaSports
02/06 @ 12:00

Μένει Κύπρο?

Ενδιαφέρον για το μέλλον του Ραφαέλ Λοπες

Ενδιαφέρον των αιωνίων για Γερεμέγεφ-ThemaSports
02/06 @ 09:43

Ενδιαφέρον των αιωνίων για Γερεμέγεφ

Δημοσίευμα στην Ελλάδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ προς τον άσο του Παναθηναϊκού

Θέλει Φραντζή η ΑΕΚ-ThemaSports
31/05 @ 14:11

Θέλει Φραντζή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Χριστόφορου Φραντζή.

Θυμήθηκε... ρουκέτα Κασέκε η Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
31/05 @ 13:56

Θυμήθηκε... ρουκέτα Κασέκε η Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο με το γκολ του Κασέκε επί της Ανόρθωσης, την σεζόν 2009-10.     

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023/24-ThemaSports
31/05 @ 00:00

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023/24

Η πορεία στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24 ανά ομάδα...

ΠτΔ: «Με προσωπικά μου έξοδα μετέβηκα στην Αθήνα μαζί με την κόρη μου»-ThemaSports
30/05 @ 20:45

ΠτΔ: «Με προσωπικά μου έξοδα μετέβηκα στην Αθήνα μαζί με την κόρη μου»

Θλίψη εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης διότι, όπως είπε, κάποιοι κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές σε σχέση με την πρόσφατη μετάβαση του στην Αθήνα, όπου παρακολούθησε τον τελικό αγώνα του Europa Conference League

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ