Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο προπονητής, Νίκος Παναγιώτου. Αναλυτικά οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του για το φετινό πρωτάθλημα:  
-«Σε όλες τις αγωνιστικές θα έχει αναποδιές. Οι διαφορές των μεγάλων ομάδων με των μικρών στα χαρτιά, έχουν μικραίνει στον αγωνιστικό χώρο. Η καλή δουλειά που γίνεται από τις μικρές ομάδες φαίνεται. Γι’ αυτό και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα που μας ξαφνιάζουν. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, κράτησε Σαρφό, Μάντζη και Σάλι. Οι Σαμπίνια με Νάνι είναι εκεί. Ο Βαγγέλης Κυριάκου ξεχωρίζει με την ποιότητα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτιαξε τις μεγάλες φάσεις, είχε διαφορετική αντιμετώπιση με Πάφο, είχε περισσότερο ενθουσιασμό όμως κάτι έλειπε για το ζητούμενο. Η πίεση στους παίκτες το να είσαι ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη. Αυτή η πίεση φαίνεται και αυτό κόστισε και στο ψεσινό ματς. Αν έπαιζε με περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο, ίσως να μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα». -«Το να ηττηθεί ο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα, θα είναι ακόμη πιο επώδυνο. Θα χάσει από έναν συν διεκδικητή του τίτλου, ο οποίος Απόλλωνας παίρνει τους βαθμούς, αν και δεν έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα. Το παιχνίδι στη Λεμεσό είναι σημαντικό περισσότερο για τον ΑΠΟΕΛ και όχι για τον Απόλλωνα. Η πίεση αν έρθει το αρνητικό αποτέλεσμα θα αυξηθεί ακόμη πιο πολύ. Ο κόσμος είδε μία αλλαγμένη φιλοσοφία και το εκτίμησε, αυτό όμως μπορεί να κρατήσει 1-2 αγωνιστικές. Δεν μπορείς να χειροκροτήσεις σε άσχημα αποτελέσματα σε 3η και 4η αγωνιστική». -«Το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ σκότωσε το παιχνίδι, η ευστοχία της ήταν τρομερή. Κρατάμε και τον παλμό, θύμισε παλιές καλές εποχές. Έστω και αυτός ο αριθμός που βρέθηκε στις κερκίδες, είναι κάτι. Θέλουμς τους οργανωμένους στα γήπεδα. Αυτοί φτιάχνουν ατμόσφαιρα, ελπίζω να επανέλθουν με διαφορετικό σκεπτικό». -«Είδαμε μία ΑΕΚ εντελώς αλλαγμένη από την πρεμιέρα, ο Ρόκα έκανε καλές μεταγραφές και δίκαια επικράτησε της Ομόνοιας. Η Ομόνοια δεν διεκδίκησε τίποτε από αυτό το παιχνίδι. Ένας πολύ καλός τερματοφύλακας όπως ο Φαμπιάνο, αν έχει όμως μία ροή, θα έρθει κάποτε και η κόπωση. Είχα ένα παλιό δάσκαλο που μου έλεγε να αποκρούω τα εύκολα και όχι τα δύσκολα. Ο Φαμπιάνο μας είχε συνηθίσει και στα δύο. Περισσότερος ο ενθουσιασμός της ΑΕΚ. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν με έπεισε». -«Ο Σακκάς ήταν αρκετά διαβασμένος για το ματς με την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση πήγε μόνο με το πούλμαν όχι με την ομάδα. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα, είχαν αργή ανάπτυξη, δεν υπήρχαν επιλογές στο επιθετικό κομμάτι».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ