Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΑΠΟΕΛ με «χρυσό» γκολ του Φακούντο Ζαμπάλα, πήρε την πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου και η χρονιά παραμένει «ζωντανή» για Ευρωπαϊκό εισιτήριο και για διάκριση, αφού επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας στη δεύτερη «αιώνια» αναμέτρηση, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ο νεαρός Αργεντινός, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και εννοείται των γαλαζοκιτρίνων. Έκανε πάρα πολύ δουλειά τόσο αμυντικό όσο και επιθετικά. «Εξαφάνισε» τον Μποτεάκ, ενώ συχνά-πυκνά δημιουργούσε προϋποθέσεις. Βέβαια, οι μεγάλες στιγμές του ήταν δύο. Φυσικά το γκολ-πρόκρισης του στο 81' αλλά, πριν από αυτό, έσωσε τον ΑΠΟΕΛ από το να βρεθεί πίσω στο σκορ και να γίνει δύσκολη η υπόθεση πρόκριση. Συγκεκριμένα, στο 75' όταν ο Τζιωνής μπήκε στην περιοχή της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη και έκανε το πλασέ, η μπάλα αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι, μετά βρήκε στον Ζαμπάλα, και πήγαινε στα δίκτυα, όμως, ο 22χρονος έδιωξε και λίγο αργότερα έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης στους γαλαζοκιτρίνους. Ο Ελλαδίτης κόουτς, είπε για τον Ζαμπάλα πως μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα και η ατάκα του αυτή, μόνο τυχαία δεν είναι. Ο 44χρονος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ πιστεύει πολύ στον Αργεντινό και ήταν δική του επιλογή στο να έρθει στην ομάδα. Κάτι περισσότερο θα ξέρει. Δείτε τη σωτήρια επέμβαση του μετά το 5o λεπτό του βίντεο και το γκολ του μετά το 5:40: Θ.Δ. Δείτε επίσης:  Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του χρυσού σκόρερ Ζαμπάλα μετά την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ