Ακολουθήστε μας στο Google news

Έντονες είναι οι διεργασίες των τελευταίων ημερών και στις μικρές κατηγορίες για το κατά πόσον θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Η ΚΟΠ δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση όμως τα πλείστα σωματεία της Β' κατηγορίας έχουν εκφράσει την άποψη τους μέσω επιστολής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στις επιστολές αυτές αναφέρονται τα οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν από την κρίση του κορωνοϊού και το γεγονός ότι αρκετοί ξένοι έχουν αποχωρήσει και με αυτό τον τρόπο δείχνουν την θέληση τους να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Μοναδική ομάδα που φαίνεται να αντιδρά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ο Άρης. Από εκεί και πέρα την πρόταση των σωματείων Β' κατηγορίας για Γενική συνέλευση, φαίνεται να στηρίζουν και ομάδες του Β' Γκρουπ της Α' κατηγορίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας διεμήνυσε στους προέδρους των ομάδων πως θα περιμένει τις εξελίξεις στη συνεδρία της UEFA και στη συνέχεια θα τους ενημερώσει κατά πόσον θα γίνει Γενική Συνέλευση και πως θα παρθούν οι οποιεσδήποτε αποφάσεις. Αν και δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμη το ενδεχόμενο να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών είναι αυξημένο όμως θα πρέπει να περιμένουμε καθώς δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ