Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αμίν Αρίτ αψήφησε τους περιορισμούς που εφαρμόζονται στην Γερμανία για να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού και έκανε νυχτερινό πάρτι, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Σάλκε.

ΗΓερμανία είναι μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχει βιώσει ήδη στο πετσί της τη φονική δράση του κορωνοϊού, με πάνω από 21.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 73 νεκρούς να συνθέτουν τον τραγικό απολογισμό ως τώρα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να έχει ζητήσει από τους πολίτες να παίρνουν μέτρα προφύλαξης από τον ιό.
Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν "πειστεί" με τη σοβαρότητα της κατάστασης και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται άμυαλα και αντικοινωνικά, με τα γερμανικά ΜΜΕ να καταμαρτυρούν τέτοια στάση και στον Αμίν Αρίτ. Ο λόγος για τον 22χρονο Μαροκινό διεθνή μέσο της Σάλκε, ο οποίος μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έκανε πάρτι σε μπαρ του Έσεν δείχνοντας παντελή ασέβεια στους περιορισμούς, με την ομάδα της Βεστφαλίας να στηλιτεύει δημόσια για το ατόπημά του και να αποκαλύπτει πως υπήρχε μεταμέλεια από μέρους του. "Ήταν λάθος. Το έχει συνειδητοποιήσει τώρα. Του εξήγησα τη σοβαρότητα της κατάστασης για μία ακόμα φορά. Σε αυτή την τρομερή κρίση, πράγματα που χθες ήταν φυσιολογικά, δεν είναι σήμερα ανεκτά. Ο Αμίν λυπάται πολύ και αυτό δεν θα συμβεί ξανά", δήλωσε ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Σάλκε, Γιόχεν Σνάιντερ.
Πηγή: Sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ