Ακολουθήστε μας στο Google news

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Pyrgos Limassol FC Women επί ευκαιρίας της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2019-2020, εξέδωσε δελτίο τύπου όπου ενημερώνει τη στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας και του ρόστερ της ομάδας. Αναλυτικά:
«Επί ευκαιρίας της έναρξης του πρωταθλήματος DIMCO για τη σεζόν 2019-2020 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ της ομάδας μας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ: Προπονητής: Fassotte Laurent Γυμναστής: Ιωάννου Χρίστος Προπονητής τερματοφυλάκων: Δαμιανού Δαμιανός
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΕΣ: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 1.Andrea Tovar 21.Χαραλάμπους Δάλια ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 2.Coulibaly Fatou 3.Ιωάννου Μαρία 4.Βραχίμη Κωνσταντίνα 5.Μιχαήλ Χρύσω 6.Stanciu Ana Maria 10.Ζαμπά Βικτώρια 26.Χρυσοστόμου Ραφαέλλα ΜΕΣΟΙ 8.Κλεοβούλου Μικαέλα 12.Akaffou Rita 13.Ευριπίδου Αφροδίτη 16.Παλλάκη Μαρίνα 18.Ristache Mirabela Floriana 22. Aby Romuald Emmanuella 25.Τέρλα Γεωργία ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 7.Anastasia Toma 9.Βιολάρη Άντρη 11.Elloh Amon Rebecca 15.Κυριακίδη Χριστίνα 24.Chiper Claudia Η Διοίκηση της Pyrgos Limassol Women FC εύχεται σε τεχνικό επιτελείο και παίκτριες της ομάδας μας, να έχουμε μία σεζόν μακριά από προβλήματα, να έχουμε όλοι την υγεία μας και μέσα από τις προσπάθειες, τους κόπους και τους μόχθους μας, να μπορέσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να απολαύσουμε τους... καρπούς και να πανηγυρίσουμε την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί. Τέλος, ευχόμαστε από μέρους μας καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες, να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μέσα σε σωστά αθλητοπρεπή πλαίσια».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ