Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Αχιλλέως, Βασιλείου, Ελευθερίου και Ανδρέου κάνουν αρχή στο Μινσκ στην σκοποβολή Μινσκ / Ηρόδοτος Μιλτιάδους Γραφείο Τύπου Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής   Τα βαριά όπλα της κυπριακής αποστολής στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ ρίχνονται στη δράση την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Πρόκειται ασφαλώς για το σκητ, με τέσσερις σκοπευτές μας να αγωνίζονται στους πρώτους 75 δίσκους των προκριματικών. Η μεγαλύτερη ελπίδα της Κύπρου για μετάλλιο είναι στην σκοποβολή, έτσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στην προσπάθεια των αθλητών μας.   Στις 9 το πρωί ο Γιώργος Αχιλλέως και ο νεαρός Νικόλας Βασιλείου ξεκινούν την προσπάθεια τους στο ατομικό σκητ ανδρών, ενώ την ίδια ώρα στο ατομικό γυναικών θα αγωνιστούν η Άντρη Ελευθερίου και Παναγιώτα Ανδρέου. Οι Αχιλλέως, Ελευθερίου και Ανδρέου είναι αθλητές με Ολυμπιακή εμπειρία, με μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα και θεωρούνται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Ο Βασιλείου είναι ανερχόμενο αστέρι της παγκόσμιας σκοποβολής, με διεθνείς τίτλους ως τζούνιορ.   «Όλα είναι καλά με τους αθλητές και είμαστε έτοιμοι. Κάναμε και την προπόνηση μας στο σκοπευτήριο, το οποίο είναι πολύ καλό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα», δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΚΟΕ ο προπονητής του σκητ κ. Χριστάκης Χριστοφόρου.   Την Πέμπτη (27/06) θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι 50 δίσκοι, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένοι οι τελικοί, όπου ευχή μας είναι να δώσουν το παρών τους οι αθλητές μας. Την Παρασκευή (28/06) θα διεξαχθεί το μικτό διπλό σκητ, όπου το 2015 στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού, πήραμε και το μοναδικό μας μετάλλιο, το αργυρό με τους Γιώργο Αχιλλέως και Άντρη Ελευθερίου.   Η υπόλοιπη δράση της ημέρας Εξάλλου, την Τετάρτη 26 του μήνα δίνει τον τρίτο και τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του ατομικού γυναικών στο μπάντμιντον η Ελένη Χριστοδούλου. Αγωνίζεται στις 18:00 με την Ταν Λιάν από το Βέλγιο. Ο στόχος της νεαρής αθλήτριας μας είναι να κάνει άλλη μία καλή εμφάνιση και να μαζέψει σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια, ιδιαίτερα τώρα που κάνει την αρχή ως ελίτ αθλήτρια.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον τίτλο του πρωταθλητή τροχοκαθίσματος πανηγυρίζει ο Κεραυνός - Νίκησε τον Απόλλωνα στον τελικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 09:07

Τον τίτλο του πρωταθλητή τροχοκαθίσματος πανηγυρίζει ο Κεραυνός - Νίκησε τον Απόλλωνα στον τελικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ τροχοκαθίσματος, ο Κεραυνός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από εκείνον του κυπελλούχου, καθώς στον 3ο αγώνα για την τελική φάση των πλέι-οφ, που έγινε στο «Κ. Παπαέλληνας», κέρδισε τον Απόλλωνα με 58-36 και έτσι με σκορ νικών / ηττών 2-1, έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο-ThemaSports
18/05 @ 15:22

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε η ΚΟΕΑΣ από το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting που διεξήχθη χθες βράδυ (17/05) στο Τσίρειο:

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος-ThemaSports
18/05 @ 13:11

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος

Η μεγάλη στιγμή έφθασε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος, με τον Κεραυνό Rollers και τον Απόλλωνα να διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (29/05) τον τίτλο. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 11:37

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Άλλη μία λαμπερή βραδιά έζησαν οι φίλοι του στίβου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024.

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 19:07

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανό για τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη στο Τσίρειο Στάδιο.

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής-ThemaSports
17/05 @ 12:28

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ