Ακολουθήστε μας στο Google news

Ζωντανά η εξέλιξη της αναμέτρησης στο Μακάρειο στάδιο ανάμεσα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χατζηβασίλης, Αλεξάνδρου, Αρτάμπε, Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Γκαρσία, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Κορέια, Τζαίλσον, Μαργκάσα, Κωστή, Ελουντού, Τιάγκο, Κίνγκσλει Το LIVE (το κείμενο ανανεώνεται): ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 4' λεπτά οι καθυστερήσεις 70' Εντυπωσιακή κούρσα του Κορέια όμως τα χάλασε στην τελική πάσα στον Κίνγκσλει που ήταν μόνος 59' ΓΚΟΛ για την Δόξα! Ο Μπόλιεβιτς έκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Αρτάμπε με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 45' Αναγκαστική αλλαγή η Σαλαμίνα. Εκτός ο Τζαίλσον, μέσα ο Μιντίκκης 42' Μεγάλη επέμβαση του Γκρεμσλ σε εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο 24' ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα! Ωραία ενέργεια από τον Κίνγκσλει, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκρεμσλ 20' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα με τον Νελσίνιο μόνο στην περιοχή όμως το πλασέ το πέρασε λίγο έξω από την εστία της Νέας Σαλαμίνας 1' Κεφαλιά του Κίνγκσλει μόλις έξω. Πρώτη καλή φάση στον αγώνα από το πρώτο λεπτό ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης Β' Βοηθός Διαιτητής: Τηλεμάχου Τηλέμαχος 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ