Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί να πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις η ΑΕΛ, όμως κατάφερε και επικράτησε της Πάφου στο Τσίρειο με 1-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ξεκίνησε νικηφόρα το 2019, ανεβαίνοντας στους 34 βαθμούς.

Το "χρυσό" γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακρής με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σουτ εκτός περιοχής. Η Πάφος η οποία επίσης πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, έμεινε στους 14 βαθμούς και στην 9η θέση. Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Μέτριο έως κακό το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας. Χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με αρκετά λάθη από τους παίκτες και των δύο ομάδων και με την μπάλα να… ταλαιπωρείται κυρίως στο χώρο του κέντρου, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 παικτών στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα ματς… «σούπα». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ ολοκλήρωσε το Α΄ ημίχρονο ΧΩΡΙΣ τελική προσπάθεια, ενώ η Πάφος είχε… ΜΙΑ, η άστοχη κεφαλιά του Νέμετς στο 21΄, που ήταν η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία! Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η ΑΕΛ συνέχισε να έχει ανούσια κατοχή μπάλας και να ελέγχει τον ρυθμό, με την Πάφο να αμύνεται και να προσπαθεί να απειλήσει στην κόντρα επίθεση. Στο 56ο λεπτό όμως, ο Ανδρέας Μακρής άλλαξε τις... ισορροπίες, πετυχαίνοντας ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και έβαλε την ομάδα του μπροστα στο σκορ με 1-0. Στα επόμενα λεπτά, η ΑΕΛ "πατούσε" καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος της και είχε δύο καλές στιγμές με τους Αντάμοβιτς στο 60΄ και Τεξέιρα στο 62΄. Η Πάφος απείλησε στο 67΄ με τον Ρακέλ και κάπου εκεί, έπεσε ξανά ο ρυθμός του αγώνα, με την ΑΕΛ να διαχειρίζεται το προβάδισμα της με επιτυχία και την Πάφο να θέλει, αλλά να... μη μπορεί να απειλήσει εκ νέου την εστία του Πρόσεκ. Κίτρινες: Αντάμοβιτς (24΄ - 3η), Ζνταβκόφσκι (41΄ - 6η) / Νέμετς (45΄ - 3η), Ζάντερ (45΄ - 3η), Μπάγκαρντ (84΄), Λουλίνια (90΄+3΄). Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Τεξέιρα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Ζντραβκόφσκι, Γκαστανιάγα, Χουράδο (70΄ Μαρκόσκι), Αντάμοβιτς (70΄ Ιρένε), Μακρής (90΄ Σίλβα). Πάφος FC (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Καρώ, Ντόβμπνια (69΄ Λουλίνια), Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Φόλπρεχτ, Μπάγκαρντ, Νέμετς, Ράσιτς (46΄ Ρακέλ), Ανγκούλο (57΄ Φιλιώτης). Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος 4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ