Ακολουθήστε μας στο Google news

LIVE ενημέρωση για τον αγώνα ΑΕΛ-Πάφος FC:

90΄+6΄ Λήξη αγώνα στο Τσίρειο, νίκη για την ΑΕΛ επί της Πάφου με 1-0.

90΄+3΄ Κίτρινη στον Λουλίνια. 90΄ Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων. 90΄ Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΛ, ο Λεάντρο Σίλβα στη θέση του Μακρή. 84΄ Κίτρινη στον Μπάγκαρντ. 70΄ Διπλή αλλαγή για την ΑΕΛ, οι Ιρένε και Μαρκόσκι στις θέσεις των Αντάμοβιτς και Χουράδο. 69΄ Τρίτη αλλαγή για την Πάφο, ο Λουλίνια στη θέση του Ντόβμπνια. 67΄ Σουτ από τον Ρακέλ, μπλοκάρει ο Πρόσεκ. 62΄ Σουτ από τον Τεξέιρα, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. 60΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Αντάμοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον  Μολ. 57΄ Δεύτερη αλλαγή για την Πάφο, ο Φιλιώτης στη θέση του Ανγκούλο. 56΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛ για την ΑΕΛ με ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ του Μακρή εκτός περιοχής και προβάδισμα για τη Λεμεσιανή ομάδα με 1-0! 46΄ Πρώτη αλλαγή για την Πάφο, ο Ρακέλ στη θέση του Ράσιτς.

46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45΄+1΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου στο Τσίρειο, ΑΕΛ-Πάφος 0-0.

45΄ Κίτρινη κάρτα σε Νέμετς και Ζάντερ, οι οποίοι συμπληρώνουν τρεις και χάνουν το ματς της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα! 41΄ Κίτρινη στον Ζντραβκόφσκι, ο οποίος συμπληρώνει έξι και θα χάσει και αυτός το ματς με την Αλκή. 30΄ Κακό θέαμα και από τις δύο ομάδες, με νευρικότητα και πολλά λάθη... 24΄ Κίτρινη στον Αντάμοβιτς, ο οποίος συμπληρώνει τρεις και χάνει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή. 21΄ Κεφαλιά από τον Νέμετς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ. Πολύ καλή ευκαιρία για την Πάφο, η πρώτη της στο παιχνίδι. 15΄ Έχει την κατοχή μπάλας η ΑΕΛ και ελέγχει το ρυθμό, αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητική...

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος 4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας Δείτε φωτογραφίες από την προθέρμανση των δύο ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα: ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Τεξέιρα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Ζντραβκόφσκι, Γκαστανιάγα, Χουράδο, Αντάμοβιτς, Μακρής. Πάφος FC (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Καρώ, Ντόβμπνια, Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Φόλπρεχτ, Μπάγκαρντ, Νέμετς, Ράσιτς, Ανγκούλο. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο "μονομάχων":... Σημειώνουμε ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στη 2η θέση με 31 βαθμούς, έναν μόλις λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ενώ η Παφιακή ομάδα είναι 9η με 14 πόντους. Μετά τη βαριά ήττα από την Ανόρθωση στο Τσίρειο με 0-3, η Λεμεσιανή ομάδα θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, για να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2019, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει φυσικά και η Πάφος, για την οποία όμως και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Πάφο, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00! Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ