Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και νυν του Οθέλλου, Κώστας Καϊάφας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα».

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την Ομόνοια ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος τόνισε πως δεν βλέπει βελτίωση στην ομάδα ενώ όταν ρωτήθηκε για την δήλωση του Αναστασίου ότι κανένας παίκτης δεν κάνει να παίζει στην Ομόνοια αυτή την στιγμή πήρε θέση. Δείτε επίσης: ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα από Αναστασίου-Κριτική ακόμη και στον εαυτό του! «Δεν υπάρχει παίκτης στην Ομόνοια…» Αναλυτικά τι δήλωσε: «Είδα μια Ομόνοια από τα ίδια. Χωρίς να βλέπουμε αλλαγές εδώ και καιρό. Δεν είμαστε μέσα στην ομάδα για να ξέρουμε τι γίνεται. Δεν βρήκε ακόμη ο προπονητής την κατάλληλη χημεία και ψυχολογία για να έρθουν και τα αποτελέσματα». «Αν είναι όντως έτσι όπως το εννοεί θα το βρει μπροστά του γιατί δεν μπορεί, θα τους χρειαστεί στη συνέχεια. Δεν μπορείς να πετάξεις έτσι 20 παίκτες. Τόνισε όμως ότι αυτή την στιγμή δεν μπορούν, στη συνέχεια θα τους χρειαστεί». Στη συνέχεια όταν άκουσε ακριβώς τι είπε ο Ελλαδίτης κόουτς τόνισε πως τον καταλαβαίνει γιατί και αυτός έζησε την τεράστια πίεση όταν βρίσκεσαι στην Ομόνοια. Τι είπε ακριβώς: «Είναι δήλωση λόγω πίεσης. Είναι ένα τεράστιο σωματείο και υπάρχει μεγάλη πίεση και το ξέρουμε, καταλαβαίνω τι γίνεται». Α.Χ.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ