Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (13/12, 19:55) με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ", για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Τους παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Βαλεντίν Ρομπέρζ. Αναλυτικά η αρχική τοποθέτηση του Κύπριου τεχνικού: «Θέλω να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για τη στήριξη σας σε αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι. Δεν είναι λίγα τα 14 παιχνίδια που δώσαμε. Οφείλεται στους ποδοσφαιριστές, που έδειξαν ότι ξεπέρασαν την απώλεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου την περσινή σεζόν και είδαν με άλλο μάτι τη νέα χρονιά. Όπως ξεκινήσαμε αυτή τη χρονιά στην Ευρώπη, θα προσπαθήσουμε να την κλείσουμε, με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και εύχομαι να τα καταφέρουμε και τη νέα σεζόν να παίξουμε στο πιο υψηλό επίπεδο. Αν μας χαμογελούσε η κλήρωση, μπορούσαμε για κάτι περισσότερο στη φάση των ομίλων, όμως πέσαμε με μεγαθήρια. Ίσως να ήταν μία καλή προετοιμασία ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, αν τα καταφέρουμε φέτος και πάρουμε το πρωτάθλημα". Για το αν το μυαλό του είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, απάντησε: «Αυτά ακούγονται πάντα πριν από τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά με αυτές τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις την ευκαιρία να αγωνίζεσαι κάθε μέρα, γι΄ αυτό και η σκέψη μας αυτή τη στιγμή, είναι στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ». Για το αν θα διάλεγε διπλό αύριο ή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, είπε: «Νίκη και στα δύο παιχνίδια». Για το αν θα επιλέξει και πάλι τριάδα στην άμυνα: «Είναι κάτι που το δουλεύουμε στις προπονήσεις και για κάθε τι καινούργιο, χρειάζεται χρόνος». Για το ποιον ποδοσφαιριστή ξεχώρισε από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Όλους. Για να περάσουμε μία ομάδα σαν τη Βασιλεία, έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να τα δώσουμε όλα». Για το αν όντως θα ενισχυθούν τον Ιανουάριο, μόνο με παίκτες για τον κατάλογο Β: «Μακάρι να μη χρειαστεί να κάνουμε καθόλου μεταγραφές. Στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Είδατε τι έγινε με τους τραυματισμούς». Βαλεντίν Ρομπέρζ: «Αύριο ο αγώνας θα είναι μία καλή εμπειρία για εμάς. Δεν υπάρχει το άγχος για τους βαθμούς, αφού έχουμε αποκλειστεί, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Για το τι σημαίνει για τον ίδιο που θα αντιμετωπίσει μία ομάδα της πατρίδας του, ανέφερε πως: «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και για εμένα δεν αλλάζει κάτι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να τα δώσουμε όλα για το βαθμολογικό κέρδος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το αυριανό, αλλά εάν έπρεπε να επιλέξω, γνωρίζω ότι είναι πιο σημαντικό το ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ». Δείτε στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports, όλα όσα ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη:
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ