Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής έδωσε στο "Μπερναμπέου" το χρίσμα ως τόπο διεξαγωγής του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores και ο Ντιέγκο Μαραντόνα... άστραψε και βρόντηξε!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να επιλέγει το δρόμο της σιωπής όταν αισθάνεται πως υπάρχουν κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ίδιο έκανε και τώρα, μετά την απόφαση της Conmebol για τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ και της Μπόκα στο "Μπερναμπέου" (στις 9 Δεκεμβρίου) αντί του "Μονουμεντάλ". Ο "Πίμπε Ντ"Όρο" όχι μόνο εμφανίστηκε αρνητικός απέναντι στη συγκεκριμένη επιλογή των ανθρώπων που διαφεντεύουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στην ήπειρό του αλλά δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές και προσβλητικές εκφράσεις για δείξει την οργή του. "Σε αυτόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (σ.σ. ο πρόεδρος της Conmebol), έχω να τον ρωτήσω ένα πράγμα: τι στο διάβολο να κάνω εάν η οικογένειά μου θέλει να δει το Ρίβερ-Μπόκα; Θα πρέπει να πάμε όλοι στην Μαδρίτη; Ούτε είμαστε όλοι Μάκρι (σ.σ. ο πρόεδρος της Αργεντινής). Ξέρετε πόσο θα κοστίσει σε έναν φίλαθλο από την Αργεντινή όλο αυτό;", δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα , για να συνεχίσει με το ίδιο φουλ επιθετικό ύφος. "Ε λοιπόν, αγαπητέ πουτ@ν@ς γιε, φτιάξε ένα σχέδιο ασφαλείας και πήγαινε να κάνεις τον τελικό στο γήπεδο της Βέλες Σάρσφιλντ, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου. Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τα καθήκοντα που έχουν, μιλάμε για μία τρέλα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ντομίνγκες κάνει το γύρο του κόσμου και μιλάει για ποδόσφαιρο..." Πηγή: sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ