Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το LIVE του αγώνα στο "Αμμόχωστος" ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ομόνοια:

90΄+4΄ Λήξη αγώνα στο "Αμμόχωστος", μεγάλη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα επί της Ομόνοιας με 1-0!

90΄+2΄ Εκτέλεσε το πέναλτι ο Χριστοφή και απέκρουσε ο Βεσελόφσκι, κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του! 90΄+1΄ Πέναλτι για την Ομόνοια, μετά από χέρι του Γκολομπάρτ! 90΄ Τρία λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων. 86΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος δεν μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά. 82΄ Σουτ από τον Γκόμεζ, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. 80΄ Σουτ από τον Αζίζ, μαζεύει ο Μεχίας. 80΄ Κεφαλιά από τον Ντάρμπισαϊρ, αποκρούει ο Βεσελόφσκι. 79΄ Κίτρινη κάρτα στον Τιάγκο. 75΄ Δεύτερη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, έξω ο Κορρέια, μέσα ο Κωστή. 68΄ Τρίτη αλλαγή για την Ομόνοια, εκτός ο Σοάρες, στη θέση του ο Αλμπίν. 65΄ Κίτρινη στον Μόντες. 64΄ Άστοχη κεφαλιά από τον Κούσουλο. 63΄ Πρώτη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, εκτός ο Ελουντού, στη θέση του ο Αζίζ. 61΄ Κίτρινη στον Μαργκάσα. 60΄ Καλύτεροι οι "πράσινοι" στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. 58΄ Δεύτερη αλλαγή για την Ομόνοια, έξω ο Εντρένα, μέσα ο Χριστοφή. 55΄ Κίτρινες στους Παύλου και Εντρένα. 54΄ Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Εντρένα να κάνει τη σέντρα-σουτ, τον Βεσελόφσκι να αποκρούει ασταθώς και τη μπάλα να κτυπάρει στο δοκάρι, προτού απομακρύνει προ της γραμμής τέρματος ο Χριστοφόρου! 51΄ Δυνατό σουτ από τον Μόντες, αποκρούει σε κόρνερ ο Βεσελόφσκι.

46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45΄+1΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου στο "Αμμόχωστος", Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια 1-0.

44΄ Καλή ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Ντάρμπισαϊρ. 43΄ Αναγκαστική αλλαγή για την Ομόνοια. Έξω ο Αντόνια, μέσα ο Μόντες. 42΄ Τρομερή ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κορρέια, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση βολής! 32΄ Πολύ καλή ευκαιρία για το "τριφύλλι", με τον Ντάρμπισαϊρ να αστοχεί με κεφαλιά. 24΄ Τρομερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ελουντού να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Μεχίας! 21΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛ για τη Νέα Σαλαμίνα με κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ και 1-0! 18΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομονοια με τον Γκόμεζ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής. 15΄ Κεφαλιά από τον Φουστάρ, αποκρούει ο Μεχίας. 14΄ Κεφαλιά από τον Ντάρμπισαϊρ, μαζεύει ο Βεσελόφσκι. Πρώτη ευκαιρία στο ματς, για λογαριασμό της Ομόνοιας. 10΄ Γρήγορος ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Ομόνοια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Δείτε σχετική φωτογραφία από την κάμερα του ThemaSports:

Βροχερό σκηνικό στο "Αμμόχωστος" πριν από τη σέντρα!

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος 4ος Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Κορρέια, Μαργκάσα, Τιάγκο, Νουρ, Ελουντού, Κίνγκσλεϊ, Παύλου. Ομόνοια: Μεχίας, Ενρίκεζ, Γκαφούρ, Σοάρες, Εντρένα, Αντόνια, Γκόμεζ, Λόπεζ, Ντάρμπισαιρ, Κούσουλος, Πρτσε. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι στην 6η θέση με 7 βαθμούς, ενώ οι «τριφυλλοφόροι» στην 8η θέση με 6 βαθμούς. Το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξη του από το ThemaSports... Συνέχεια στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας με την αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας. Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ