Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε που να το σκέφτεται η ΑΕΛ ότι θα πατήσει την... μπανανόφλουδα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ουραγό του βαθολογικού πίνακα.  Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ υποδέχεται η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο τη Αλκή Ορόκλινη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού να στοχεύουν στο πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας για την τρέχουσα αγωιστική περίοδο. Σαφέστατα, η ΑΕΛ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά ο Ντούσαν Κέρκεζ πέρασε το μήνυμα στους παίκτες του ότι θα πρέπει να ιδρώσουν στον αγωνιστικό χώρο για τα καλά, για να μπορέσουν να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας του Κώστα Σακκά. Με δεδομένες τις απουσίες των Βοζίνια και Αντάμοβιτς, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, σε σχέση με τα προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια. Η μόνη θέση που «παίζεται» για να έχει νέο πρόσωπο η Λεμεσιανή ομάδα στο αρχικό της σχήμα είναι αυτή του ενός ανασταλτικού χαφ.  Από τη στιγμή, που ο Ζντραβκόφσκι έχει δύο κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο, έχοντας ως δεδομένο ότι δεν έχασε δευτερόλεπτο συμμετοχής στα παιχνίδια της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και το ότι ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αυτό φέρει τον Ντούσαν Κέρκεζ να σκέφτεται τη λύση Ιρένε για να τον τοποθετήσει στον χώρο του κέντρου δίπλα από τον Γκαθτανάγια. Πιθανό σχήμα για τον Ντούσαν Κέρκεζ για την αναμέτρηση απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη είναι Πρόσεκ κάτω από τα δοκάρια, Λαφράνς και Τεϊσέιρα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Τεξέιρα και Αβραάμ στα αμυντικά άκρα, Ζντραβκόφσκι (ή Ιρένε) και Γκαθτανάγια ανασταλτικά χαφ, με Ντα Σϊλβα σε ρόλο οργανωτή, Τόρρες και Μπενίτεθ στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής και Χουράδο στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο Γκαθτανάγια και Σϊλβα, ως ανασταλτικά χαφ, με τον Ντα Σίλβα πιο μπροστά τους. Η απόφαση είναι... καθαρά του Ντούσαν Κέρκεζ τι θα επιλέξει, αν και όλα συντείνουν ότι ο Ζντραφκόβσκι θα είναι στον πάγκο για να προφυλαχθεί ελέω όριου κιτρίνων καρτών για το ντέρμπι που ακολουθεί και από εκεί και πέρα ο Βόσνιος κόουτς θα υποδείξει ο ίδιος μερικές ώρες πριν τον αγώνα με την Αλκή το δίδυμο που θα είναι στον χώρο του κέντρου.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ