Ακολουθήστε μας στο Google news

Με στόχο την αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες πάει στο «Παπαδόπουλος» ο ΑΠΟΕΛ σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν τις πληγές από τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες με Δόξα στο πρωτάθλημα και ΑΕΚ στο Σούπερ Καπ όμως ο Γιώργος Κωστή καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο την αντίδραση και να δώσει απαντήσεις. Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ αφού η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τεχνικούς διευθυντές ενώ εκκρεμεί και η πρόσληψη προπονητή, ο Γιώργος Κωστή ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τους Νσούε, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, ενώ θα απουσιάζουν και οι Αντωνίου, Κωνσταντίνου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων αναμένεται να επιλέξει έναν εκ των Ρομό ή Βάτερμαν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρομό να έχει περισσότερες πιθανότητες. Από εκεί και πέρα οι Βούρος και Ιωάννου θα είναι στα άκρα της άμυνας με τους Μερκή και Καρλάο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ίσως να προτιμηθεί ο Μιλάνοφ για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Βούρος να μεταφερθεί δίπλα από τον Καρλάο. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Μοράις, Σόουζα και Ζαχίντ είναι η επικρατέστερη. Στα φτερά σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή Αλ Τάμαρι ενώ οι Ντελατόρε και Αλωνεύτης θα διεκδικήσουν την άλλη θέση. Στην κορυφή θα είναι ο Ρέζα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ