Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα στο "Αμμόχωστος", ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο:

90΄+3΄ Λήξη αγώνα στο "Αμμόχωστος", άνετη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα επί της Πάφου με 3-0!

90΄+2΄ Σουτ από τον Σικόρσκι, αποκρούει ο Μολ. 90΄+1΄ Τρίτη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, ο 18χρονος Κωστή, στη θέση του Μαργκάσα. 86΄ Δεύτερη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Σιαθάς στη θέση του Ελουντού. 84΄ Σουτ από τον Σικόρσκι πλάγια εντός περιοχής, αποκρούει ο Μολ. 83΄ Κεφαλιά από τον Νέμετς, αποκρούει ο Βεσελόφσκι. 81΄ Κίτρινη στον Φόλπρεχτ. 76΄ Πρώτη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, εκτός ο Κίνγκσλει, μέσα ο Σικόρσκι. 74΄ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Λουλίνια, η μπάλα λίγο έξω. 73΄ Κίτρινη στον Γκολομπάρτ. 72΄ Σουτ από τον Ελουντού, αποκρούει ο Μολ. 67΄ Άστοχο σουτ από τον Ζάντερ. 64΄ Κεφαλιά από τον Κίνγκσλεϊ, η μπάλα λίγο έξω. 63΄ Σούτ από τον Λουλίνια, πάνω από την εστία. 60΄ Κεφαλιά από τον Νέμετς, μαζεύει ο Βεσελόφσκι. 57΄ Αναγκαστική αλλαγή για την Πάφο, ο Ζίγουλιτς στη θέση του τραυματία Καρώ, ο οποίος κατά την έξοδο του, χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων"! 57΄ Κεφαλιά από τον Νέμετς, η μπάλα άουτ. 49΄ Επικίνδυνο σουτ από τον Κορρέια, η μπάλα λίγο άουτ. 48΄ Μεγάλη ευκαρία για τη Νέα Σαλαμίνα μετά από σούτ του Ελουντού, το οποίο απομακρύνθηκε προ της γραμμής τέρματος! 46΄ Διπλή αλλαγή για την Πάφο, έξω οι Ράσιτς και Λοράν, στις θέσεις τους οι Λουλίνια και Ζάντερ. 46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. 45΄+3΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου, Νέα Σαλαμίνα-Πάφος 3-0! 45΄+2΄ Πέναλτι για τη Νέα Σαλαμίνα μετά από ανατροπή του Ελουντού από τον Καρώ! Εκτελεί ο Τιάγκο και ΓΚΟΟΟΟΛΛ 3-0 για την ομάδα της Αμμοχώστου στο 45΄+3΄! 38΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Τιάγκο να σκοράρει, έπειτα από ασίστ του Κίνγκσλεϊ! 23΄ ΓΚΟΟΟΟΛΛ για τη Νέα Σαλαμίνα με συρτό σουτ εκτός περιοχής από τον Νουρ! 16΄ Σουτ από τον Χολτ, η μπάλα άουτ, πρώτη τελική για την Πάφο. 13΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κίνγσλεϊ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, έπειτα από γύρισμα του Κορρέια. Μπήκε πιο δυνατά η Πάφος στο παιχνίδι και προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Βεσελόφσκι. 1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ. Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Γκίνος Γεώργιος 4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Μαργκάσα, Νουρ, Παύλου, Κορρέια, Τιάγκο, Ελουντού, Κίνγκσλεϊ. Πάφος (Πρέσλι): Μολ, Χολτ, Καρώ, Μπαγκάρντ, Κουλς, Σιρόκ, Λοράν, Φόλπρεχτ, Ανγκούλο, Ράσιτς, Νέμετς. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων... Σημειώνουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στην 8η θέση μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ισάριθμους βαθμούς, ενώ η Πάφος είναι στην 11η θέση με μόλις έναν πόντο σε τρεις αγώνες και είναι μαζί με την Αλκή, οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Αμφότερες προέρχονται από ήττα στην προηγούμενη (4η) αγωνιστική, με τους "ερυθρόλευκους" να χάνουν από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο με 1-0 και τους "κυανόλευκους" της Πάφου να γνωρίζουν την ήττα με 0-2 από την ΑΕΛ και θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη στο σημερινό (06/10) παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του αγώνα στο "Αμμόχωστος" ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ