«Χρυσάφι» ο κάθε βαθμός…

75

Advertisement

Όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον τα πράγματα, κάθε αγώνας, αλλά και κάθε βαθμός θα είναι άκρως σημαντικός για την Ομόνοια στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο της στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» αυτή την στιγμή είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως στόχο την βαθμολογική άνοδο που θα τους επιτρέψει να εξασφαλίσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο θα τους οδηγήσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ.

Οι επόμενοι δύο αγώνες  που έχει η Ομόνοια ενώπιον της μπορούν να χαρακτηριστούν με μία λέξη «κομβικοί». Η ομάδα του Άκη Ιωκείμ στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση, μόνο για ένα αποτέλεσμα θα αγωνιστεί, που δεν είναι άλλο εκτός από την η νίκη.

Ενδεχόμενες επιτυχίες στα επόμενα δύο ματς που θα έχει μπροστά της η Ομόνοια, ίσως της επιτρέψουν να αναπτερώσει τις  ελπίδες για κατάκτηση της 4ης θέσης η οποία οδηγεί στην Ευρώπη με προϋποθέσεις, την στιγμή που η ΑΕΛ θα έχει στο πρόγραμμα της δύο παιχνίδια με τους πρώτους δύο του πρωταθλήματος Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά για να πετύχει η Ομόνοια τους στόχους της θα πρέπει στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα να δείξει χαρακτήρα, και να βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει για να πετύχει το στόχο της.

Αν δεν πράξουν το αυτονόητο οι «τριφυλλοφόροι» τότε θα δουν το Ευρωπαϊκό όνειρο να χάνεται μπροστά από τα μάτια τους.