Φρέντμπεργκ για τεχνικός διευθυντής! Δεν θα’ χει τις εξουσίες του Νταμπίζα…

359

Advertisement

Εδώ και μερικές εβδομάδες παίζει το όνομα του Γέσπερ Φρέντμπεργκ, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια. Ο Δανός από τις αρχές της σεζόν είναι τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής.

Πρόσφατα τον έβαλαν προσωρινά δίπλα στον Άκη Ιωακείμ, ούτως ώστε να μην υπάρχει διαδικαστικό πρόβλημα, αφού δηλώνεται πρώτος προπονητής στο φύλο αγώνα-επειδή είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro. 

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Goal News, η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση στον 36χρονο Δανό να μετακομίσει τη νέα χρονιά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Εφόσον πει το «ναί» θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Νταμπίζα. 

Φυσικά ενήμερος για την πρόταση της διοίκησης, είναι και ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου. 

Εκτιμούμε πάντως, ότι είτε ο Φρέντμπεργκ αναλάβει τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, είτε κάποιος άλλος, δεν θα έχει τόσο αυξημένες αρμοδιότητες, όπως είχε ο Νίκος Νταμπίζας στη φετινή σεζόν.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου και στις προηγούμενες ομάδες που εργάστηκε, λειτουργούσε διαφορετικά. Τους περισσότερους παίχτες αυτός τους επέλεγε. Μάλλον θα το ίδιο θα ισχύσει και κατά την θητεία του στην Ομόνοια. 

Πριν έξι χρόνια όταν ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΛ, το καπέλο του τεχνικού διευθυντή φορούσε ο Ρούι Τζούνιορ. Πέρσι όταν επέστρεψε στους γαλαζοκίτρινους, επέλεξε αυτός αρκετούς παίχτες κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, ενώ… μερικούς παίχτες τους «έστειλε» στη Λεμεσιανή ομάδα ο Κώστας Χριστοδούλου-Καραβίδας.