Το πιστεύει ο Άκης…

3

Advertisement

Ο Άκης Ιωακείμ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου το είπε χαρακτηριστικά ότι η Ομόνοια θα βγει στην Ευρώπη. Πηγάζει μια πλήρης αισιοδοξία μέσα του, υπηρεσιακού προπονητή των «πρασίνων».

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, έκανε αυτή την χαρακτηριστική δήλωση και έδειχνε πόσο πολύ το πιστεύει ο ίδιος, άλλωστε πώς να μην το πιστεύει αφού με αυτή την ομάδα κατάφερε να ζήσει πάρα πολλά, και να πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες.

Ο Άκης Ιωακείμ, αυτήν την αισιοδοξία, και την πίστη προσπαθεί να την περάσει και στους ίδιους του, τους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια να λέγεται, είναι ότι από τον καιρό που απομακρύνθηκε ο Κάρβερ από τον πάγκο των «πρασίνων», η Λευκωσιάτικη ομάδα, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, και να σουλουπώνεται κι αυτό το γεγονός μπορεί να χρεωθεί και στην δουλειά που κάνει ο Άκης Ιωακείμ στο «Ηλίας Πούλλος».

Στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ομόνοιας, με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, προσέξαμε ότι οι «πράσινοι» απέφυγαν τα πολλά λάθη, και οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έδειξαν περισσότερο τι ζητούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα, στα παιχνίδια της ΑΕΛ με τον Ερμή, και την Ανόρθωση με τον Απόλλωνα, μπορούμε να πούμε ότι η Ομόνοια, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει τις διαφορές από τον Απόλλωνα και ΑΕΛ, όπου πέταξαν βαθμούς σε Τσίρειο και «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι «πράσινοι» πλέον μπαίνουν στην φάση των πλέι – οφ εβρισκόμενοι στην 5η θέση, όμως για να πετύχουν τον στόχο της Ευρώπης, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Άκη Ιωακείμ να πιστέψουν στον εαυτό τους, και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα να το βλέπουν σαν τελικό, με μοναδικό στόχο την νίκη.