Το ντέρμπι μέσα από τα μάτια του Σταύρου και Νικόλα Γεωργίου

6

Advertisement

Με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι της Λευκωσίας, μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, ο Κώστας Μαλέκκος κάλεσε στον ραδιοθάλαμο του Super Sport FM, δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές που είχαν πέρασμα από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, τους Νικόλα Γεωργίου και Σταύρο Γεωργίου, για να μιλήσουν για τον ντέρμπι για λογαριασμό της εκπομπής «Όλα Μάλε».

Διαβάστε τι είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές

Ο Σταύρος Γεωργίου αρχικά ανέφερε:

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να χρίσεις φαβορί και αουτσάιντερ. Υπερέχει το στοιχείο του γοήτρου και πιο παλιά ήταν περισσότερο καθώς έπαιζαν 9-10 Κύπριοι στο αρχικό σχήμα. Υπάρχουν κάποια δεδομένα, το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερο σαν ομάδα και με περισσότερο βάθος και θα πρέπει να υπολογίσουμε και τον κόσμο του. Αυτό είναι ένα συν»

Ακολούθως ο Νικόλας Γεωργίου δήλωσε:

«Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το πώς θα παρουσιαστεί η Ομόνοια. Αν παρουσιαστεί με πάθος θα είναι ανοικτό το παιχνίδι. Αν παρουσιαστεί άτολμη και χωρίς ψυχή τότε θα πέρσι θύμα. Ο Άκης έχει μια διαφορετική προσέγγιση και ίσως παρουσιαστεί με καθαρό μυαλό. Δεν έχει να χάσει τίποτα η Ομόνοια.

Η συμβουλή που θα έδινα στον Άκη είναι να τους βάλει αυτή την καλή πίεση. Είτε Ομόνοια είσαι, είτε ΑΠΟΕΛ είσαι πρέπει πάντα να κερδίζεις. Η Ομόνοια πρέπει να βάλει πάθος».

Ο Σταύρος Γεωργίου συνέχισε αναφέροντας:

«Θα διαφωνήσω λίγο με τον Νικόλα. Η Ομόνοια ναι μεν παρουσιάστηκε καλή στο τελευταίο παιχνίδι αλλά δεν έχει σταθερότητα. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ υπερτερεί, είναι πιο σταθερή, δύσκολα δέχεται γκολ και αν παρουσιαστεί με το γνωστό της πρόσωπο θα κερδίσει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχουν πολλούς αγώνες στα πόδια τους αλλά ο προπονητής έκανε μια καλή διαχείριση και θα είναι σε θέση να βάλει πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές».