Το διάταγμα κατά του 24χρονου οπαδού της Ανόρθωσης

6

Advertisement

Ενώπιον Δικαστηρίου στις 10 Μαΐου ο 24χρονος οπαδός της Ανόρθωσης για το αδίκημα της οχλαγωγίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 10 Μαΐου για το αδίκημα της οχλαγωγίας, θα παρουσιαστεί ο 24χρονος οπαδός της Ανόρθωσης από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – Απόλλωνα στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε επίσης διάταγμα αποκλεισμού του 24χρονου από αγώνες της ομάδας του μέχρι και την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Ο 24χρονος συνελήφθη χθες όταν μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, ομάδα οπαδών της Ανόρθωσης, συγκεντρώθηκε σε δρόμο έξω από το στάδιο, ρίχνοντας αντικείμενα εναντίον πεζών και διερχόμενων οχημάτων.

Μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων της Αστυνομίας, κινήθηκαν προς το μέρος τους για να σταματήσουν τη ρίψη αντικειμένων, με αποτέλεσμα να δεχθούν πετροβολισμό από την ομάδα.

Η διάλυση της ομάδας έγινε κατορθωτή με την επέμβαση των αντιοχλαγωγικών ομάδων, ωστόσο η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ