Τα «γκάζια» του Προέδρου και το θέμα ανανέωσης με Πάμπο

4

Advertisement

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για τις τελευταίες εξελίξεις στη Λεμεσιανή ομάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πάμπου Χριστοδούλου, αλλά και για την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (03/03) επίσκεψη του προέδρου στην προπόνηση για να μιλήσει στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για επιβολή προστίμου στους ποδοσφαιριστές, ανέφερε:

«Δεν θέλω να πω δημόσια την απόφαση του Προέδρου, θα την ανακοινώσει ο ίδιος την Παρασκευή στους ποδοσφαιριστές, όπου θα τους πει και άλλα πολλά. Όσοι παίκτες δεν μπορούν να ματώνουν την φανέλα τους, δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο».

Επίσης, για τις φήμες που κυκλ​οφόρησαν περί «δυσαρέσκειας για τον Πάμπο Χριστοδούλου», αλλ​ά και για το αν συζητήθηκε η περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, σχολίασε τα εξής:

«Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ, τέθηκε ένας στόχος και γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ΄ όλους για να τον υλοποιήσουμε. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποχώρησης του Πάμπου Χριστοδούλου, τον οποίο εμπιστευόμαστε.

Δεν είναι της ώρας όμως η ανανέωση, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το δει ο πρόεδρος με τον προπονητή. Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα, είναι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και τίποτε άλλο.

Δυστυχώς, παρατηρείται μία στάση κάποιων οπαδών μας, που είναι λες και τα έχουμε παρατήσει. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να πρόκειται να συμβεί. Ο κόσμος πρέπει να είναι η ασπίδα της ομάδας και τον θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια».