Δεν είναι κλειστός, αλλά είναι κοντά ο Αντάμοβιτς…

633

Advertisement

Εδώ και μέρες κυκλοφορούν έντονες πληροφορίες, ότι ο Μάρκο Αντάμοβιτς είναι κλειστός στον Απόλλωνα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι δυο διοικήσεις έχουν μιλήσει για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Κολόσσι ο Σέρβος μέσος. 

Xθες όταν μιλήσαμε τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας Νίκο Παπά, δεν διέψευσε ότι παίζει το σενάριο ο παίχτης να πάει Απόλλωνα ο παίχτης. Και πρόσθεσε. «Πρώτα να γλιτώσει και μαθηματικά η ομάδα και μετά θα κοιτάξουμε οποιαδήποτε άλλα ζητήματα». 

Από τον Απόλλωνα, δεν διαψεύδουν ότι τους ενδιαφέρει ο παίχτης, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει. Είναι ζήτημα που θα ξεκαθαρίσει με τη λήξη της σεζόν.

Η ιστοσελίδα μας πληροφορείται ότι η διοίκηση του Απόλλωνα δεν παρουσιάζεται έτοιμη να δώσει πολλά λεφτά για να πάρει τα δικαιώματα του Αντάμοβιτς. Ίσως βρεθεί… άλλη φόρμουλα για να κάμουν δικό τους τον παίχτη. Όταν θα… κοιτάξουν εντονότερα το θέμα σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα χρονιά, ενδεχομένως να εξεταστούν κι άλλες περιπτώσεις/υποψηφιότητες παιχτών για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. 

*Ο Stoiximan θα είναι χορηγός του αγώνα Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στις 18.00.