Στην τελευταία θα κριθεί του Μπόλιεβιτς

89

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ προέκυψε πρόβλημα με τον Μαυροβούνιο μέσο, τον Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς ο οποίος απείχε από την σημερινή προπόνηση της ομάδας του, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Ο Μπόλιεβιτς έχει ήδη υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν κατέδειξαν κάτι σοβαρό. Η συμπερίληψη του μέσου της ΑΕΚ στην αποστολή θα εξαρητθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Ομόνοια. Αν ο ποδοσφαιριστής του Ιδιάκεθ νιώσει καλύτερα το πόδι, και μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης, τότε ο Βάσκος τεχνικός θα τον βάλει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο λεωφορείο της αποστολής για Λευκωσία.

Όσο αφορά τον Λαμπάν, ο Γαλλοκύπριος κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να βγάλει φουλ το πρόγραμμα προπόνησης και όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και το Σαββάτο θα πάει Γ.Σ.Π. 

Όλες οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι με το μέρος του Λαμπάν, αν ο Γάλλος συνεχίσει να νιώθει καλά, και αν ο Μπόλιεβιτς δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ίσως να δούμε τον πρώτο να παίρνει φανέλα βασικού στο χώρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.