«Πρόσφυγας» ομάδα α΄ κατηγορίας! Το σκηνικό και η άλλη έδρα

5

Advertisement

«Πρόσφυγας» είναι εδώ και μέρες η ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου.

Η νεοφώτιστη ομάδα πρώτης κατηγορίας προπονείται σε γήπεδα της πόλης και επαρχίας Λεμεσού και όχι στο κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου.

Ο λόγος είναι ότι η κοινότητα Ζακακίου αδυνατεί να πληρώσει τις ανάγκες, τα έξοδα, τους λογαριασμούς στην Αρχή Ηλεκτρισμού.

Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν πληρώνει η κοινότητα Ζακακίου, κάτι που προκαλεί αγανάκτηση, οργή και προβληματισμό στη διοίκηση του σωματείου της ΑΕΖ, όπου εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια συντηρεί από μόνο του όλες τις ανάγκες του κοινοτικού γηπέδου Ζακακίου, ξοδεύοντας πέρα των 90 χιλιάδων ευρώ.

Τόσο η κοινότητα Ζακακίου, όσο και η άλλη ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο, η Π&Σ Ζακακίου, αδιαφορούν, αγνοούν, παραβλέπουν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΖ ψάχνει πέρα δώθε για να βρει άλλα γήπεδα στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, για να μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να προπονείται.

Το σωματείο της ΑΕΖ αυτή την περίοδο έχει πάμπολλα έξοδο, όπως αυτό των 50 χιλιάδων ευρώ της «καμπάνας» από την ΚΟΠ και αδυνατεί άλλο να συντηρεί από μόνο του ένα γήπεδο που ανήκει στην κοινότητα Ζακακίου.

Μάλιστα δε, η διοίκηση της ΑΕΖ Ζακακίου κάνει σκέψεις από τώρα για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, αυτό της β΄ κατηγορίας όπου θα βρίσκεται για την περίοδο 2017-2018, όπως να αλλάξει «στέγη» και να έχει έδρα ένα άλλο γήπεδο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.