Πρωταγωνιστής και ο Γιαννιώτας του απόηχου κάτω στα αποδυτήρια του Τσιρείου

1247

Advertisement

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του απόηχου, κάτω στα αποδυτήρια του Τσιρείου Σταδίου, του αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου, μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, ήταν ο Ελλαδίτης επιθετικός, Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο ίδιος ο παίκτης την ώρα του σκηνικού που θα σας αναφέρει η στήλη δεν ήταν παρών, εντούτοις, αυτός μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου, ήταν οι πρωταγωνιστές της όλης… ιστορίας!

Συγκεκριμένα, με το που έλαβε τέλος η δημοσιογραφική διάσκεψη των δύο προπονητών των ομάδων, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, απευθύνθηκε προς τον ομόλο του της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου, εάν έχει υβρίσει τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Γιαννιώτα.

Από τη δική του πλευρά, ο Θεόδωρος Αντωνίου ζήτησε από τον Νεκτάριο Πετεβίνο να ερωτήσει τον ίδιο του τον παίκτη τι έγινε ακριβώς… Τότε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρωταθλητών απάντησε ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας του τόνισε το τι έγινε, ισχυριζόμενος πως ο Θεόδωρος Αντωνίου τον έβρισε.

Τότε, ο Θεόδωρος Αντωνίου θέλοντας να τελειώνει αυτό το όλο ζήτημα, ανέφερε στον Νεκτάριο Πετεβίνο, ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας, όταν τελείωσε το παιχνίδι, κατευθυνόταν προς την καταπακτή κοιτάζοντας με προκλητικό ύφος την κερκίδα των φιλάθλων της ΑΕΛ.  Πάντα με τα λόγια του Θεόδωρου Αντωνίου, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ βλέποντας το ύφος του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, ζήτησε από τον παίκτη να στρέψει αλλού το κεφάλι του για να μην γίνει αντιληπτός από τον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας και να υπάρξουν χειρότερα, χωρίς ωστόσο να υπακούσει ο Ελλαδίτης επιθετικός και τότε τον έβρισε πάνω στην ένταση…!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρας του έντονου διαλόγου που έγινε με το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης, λίγο αργότερα, οι δύο εκπροσώποι τύπου τα είπαν και πάλι σε φιλικό περιβάλλον και το θέμα και οι παρεξηγήσεις έλαβαν τέλος…!!!