Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε τον πρόεδρο

3

Advertisement

Για αρκετά χρόνια είναι ο πρόεδρος του σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου.

Ο Στέλιος Χρίστου, επί ευκαιρίας της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΖ στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς, θέλησε να τα πει… έξω από τα δόντια σχετικά με κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε η νεοφώτιστη ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Ο για 60 χρόνια πρόεδρος της ΑΕΖ εστιάστηκε στο ότι σε αυτή την πρώτη της παρουσία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία η ομάδα χρησιμοποίησε τρεις έδρες, ενώ από τη μέρα ιδρύσεως της είναι ομάδα της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, μιας και η κοινότητα Ζακακίου είναι «κομμάτι» της πόλης.

Παρατήρησε την παρουσία των τριών ιστορικά μεγάλων ομάδων της πόλης Άρη, ΑΕΛ και Απόλλωνα, και πως η ΑΕΖ είναι γνωστή στο κυπριακό κοινό ότι και αυτή είναι ομάδα της Λεμεσού, αλλά κλήθηκε να αγωνίζεται είτε σε Δασάκι, είτε σε Αμμόχωστος είτε σε Παφιακό Στάδιο.

Επιπρόσθετα, ο Στέλιος Χρίστου ήταν χείμαρρος και με την κοινότητα Ζακακίου, με το πρόβλημα που υπάρχει με το κοινοτικό συμβούλιο της περιοχής, να έχει αφήσει το γήπεδο στα… κρύα του λουτρού, με την ΑΕΖ να επιβαρύνεται για χρόνια τα όλα έξοδα.