Πέφτει στον Μαύρου το βάρος…

205

Advertisement

Δεν φτάνει που τον απέβαλε άδικα ο Ψευδιώτης (για το «φάουλ» που έκανε εναντίον του-άθελα του) τον Αρουαμπαρένα, του «στόλισε» και στο φύλο αγώνα. Έγραψε για τον Ισπανό επιθετικό, ότι… τάχα μου τον έβρισε και γι αυτό τον απέβαλε!  

Γνωρίζοντας πως λειτουργούν τα πράγματα, η έκθεση του διαιτητή… αντιμετωπίζεται σαν ευαγγέλιο από τον αθλητικό δικαστή. Δύσκολα θα γλιτώσει την επιπρόσθετη ποινή ο Ισπανός παίχτης της ΑΕΛ. 

Το βάρος πέφτει για τα επόμενα παιχνίδια στον Γιάννη Μαύρου. Ο Κύπριος παίχτης, είναι η μοναδική καθαρόαιμη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μπαλταζάρ αυτόν λογικά θα… τοποθετήσει σε ρόλο φουνταριστού στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Πριν αναλάβει ο Πορτογάλος κόουτς, είχε χρησιμοποιηθεί σε ρόλο κεντρικού κυνηγού ο Ίσμα Σάσσι. Είναι κι αυτός μια… εναλλακτική για να παίξει «εννιάρι». Ο Γαλλο-Τυνήσιος έχει αρκετές εβδομάδες να κάμει… καλό ματς.  Παίζει κυρίως εξτρέμ. 

Στο μεθαυριανό παιχνίδι, λογικά θα πάρει φανέλα βασικού ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε προχθές, έδωσε… πράγματα στην ομάδα. «Φώναξε» με την όλη παρουσία του, ότι είναι καιρός να επιστρέψει στο αρχικό πλάνο. 

*Ο Stoiximan θα είναι χορηγός του αγώνα Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στις 18.00.