Ο Ποτέ που «σβήνει» την όποια γκρίνια και η επικοινωνιακή νίκη του ΑΠΟΕΛ

1141

Advertisement

Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι πολύ κοντά σύμφωνα με όλα όσα διαρρέουν για να συνεχίσει την καριέρα του στην Δανία και συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη. Την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε και έχει φέρει στην Κύπρο τον Μίκαελ Ποτέ με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο.

Είναι φανερό ότι οι δυο περιπτώσεις συνδέονται και ο ΑΠΟΕΛ δίχως να χάσει χρόνο κατάφερε να έρθει σε συμφωνία και να δελεάσει τον πρώην επιθετικό της Ομόνοιας προσφέροντας του πολύ καλές απολαβές.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα ότι ο Πιέρος Σωτηρίου θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στους «γαλαζοκίτρινους» και μετά το καλοκαίρι. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις σε Κύπρο και Ευρώπη του δίνουν το διαβατήριο για μια πολύ καλή μεταγραφή.

Αν υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να γκρινιάξουν για την παραχώρηση του Σωτηρίου, έρχεται «καπάκι» η είδηση συμφωνίας με τον Ποτέ για να διαλύσει τα όποια σύννεφα. Μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος έχει το γκολ στο αίμα του και σίγουρα αποτελεί εξαιρετική κίνηση, τόσο από πλευράς αξίας όσο και επικοινωνιακά.

Ο ΑΠΟΕΛ αποκτά ένα παίκτη που στην Ομόνοια έβγαζε μάτια, ενώ συνέχισε να σκοράρει και στην Τουρκία και σαφέστατα δείχνει για μία ακόμη φορά ότι έχει τη δύναμη να φέρνει όποιον παίκτη θέλει, ασχέτως αν τον πολιορκούσαν κι άλλες ομάδες. Η προοπτική που δίνει ο ΑΠΟΕΛ του σήμερα σε πολλούς ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό και με την οικονομική άνεση και σταθερότητα, είναι αρκετά για να πείσουν.

Το κέρδος του ΑΠΟΕΛ λοιπόν είναι διπλό στην διαφαινόμενη μετακίνηση του Σωτηρίου. Θα πάρει αρκετό χρήμα από την πώληση του Κύπριου στράικερ και συνάμα φέρνει ένα γκολτζή που ξέρει τα κυπριακά γήπεδα καλά και ο οποίος θα… προκαλέσει αίσθηση και στις τάξεις του αιώνιου αντίπαλου, συν του ότι είναι και παικταράς.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ποτέ έχει σκοράρει πάνω από 60 γκολ και το γεγονός ότι είναι στα 32 του χρόνια δεν είναι αποτρεπτικό από το να συνεχίσει να κάνει παπάδες στα γήπεδα. Επομένως, η κίνηση Ποτέ έρχεται έξυπνα επικοινωνιακά να «σβήσει» τις όποιες αντιδράσεις στην παραχώρηση του Σωτηρίου και να κερδίσει τις εντυπώσεις