Ο έντονος διάλογος στο Τσίρειο και η παρέμβαση Πετρίδη

5

Advertisement

Ένα ακόμη σκηνικό μικρής χρονικής διάρκειας έγινε στο χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου Σταδίου με το πέρας της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας.

Κύριοι πρωταγωνιστές οι δύο εκπρόσωποι τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος και Φανούριος Κωνστανίνου.

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα είπαν και οι δύο στο συνδρομητικό κανάλι της Primetel με τις «μπηχτές» τους και τα παράπονα τους, μέσα από τις δηλώσεις τους, με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης των δύο προπονητών, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, απευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, ότι δεν έπρεπε να πει πράγματα στις δηλώσεις που έκανε.

Ο τελευταίος δεν έμεινε από… κάτω «ρίχνοντας» του το «βέλος» ότι ήταν εκείνος ο οποίος θέλησε πρώτα να μιλήσει και να αφήσει αρκετά υπονοούμενα στις δηλώσεις του.

Ο διάλογος αυτός γινόταν προς την έξοδο των δύο εκπροσώπων τύπου από την αίθουσα της δημοσιογραφικής διάσκεψης, μπροστά από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, παραγόντων, παρατηρητή, του προσωπικού παραγωγής του συνδρομητικού καναλιού.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ήταν έξω από την αίθουσα, λίγα μέτρα μπροστά από την πόρτα αποδυτηρίων της ομάδας του, και με το Φανούριο Κωνσταντίνου να περνάει από μπροστά του, του έδωσε το χέρι και του χάιδεψε το σβέρκο, συγχαίροντας τον για τη νίκη, ζητώντας ηρεμία και από τους δύο και πως ότι έγινε – έγινε… Κάπως έτσι έμοιαζε η κίνηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ.