«Ξεροκεφαλιά και έλλειψη ευθιξίας μας οδήγησαν εδώ»

3

Advertisement

H «θύρα 9» με ανακοίνωση της τοποθετείται για την μη παρουσία της στο Βόρειο πέταλο του Γ.Σ.Π, στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Στην ανακοίνωση οι οργανωμένοι της Ομόνοιας ρίχνουν αιχμές προς την διοίκηση, και καλεί όλα τα μέλη του συνδέσμου να παρακολουθήσουν τον αγώνα στον κεντρικό σύνδεσμο.

Αναλυτικά:

«Μια πολύ διαφορετική μέρα θα μπορούσε να ήταν η σημερινή με καραβάνια να ετοιμάζονται από όλες τις πόλεις και αδέλφια να τραγουδούν και να χορεύουν στο ρυθμό της βασίλισσας. Δυστυχώς η ξεροκεφαλιά και η έλλειψη ευθιξίας από κάποιους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Ούτε οι παραιτήσεις μας δεν στάθηκαν δυνατές να κάνουν κάποιους να αρπάξουν την ευκαιρία και να βαδίσουμε ενωμένοι προς το ντέρμπι. Αντ’ αυτού προτίμησαν να δώσουν 100 προσκλήσεις χωρίζοντας ακόμα μια φορά τον πράσινο λαό.

Εννοείτε ότι την ευθύνη δεν την έχουν οι 100 που θα παρευρεθούν σήμερα στο παιχνίδι αλλά αυτοί που χώρισαν τους Ομονοιάτες σε κατηγορίες. Δεν θα πούμε τίποτε άλλο η συγκέντρωση όλων μας να πάει στον σημερινό αγώνα. Μαζευόμαστε στον κεντρικό