Ξέβαψε το μαλλί, έχασε την αίγλη του…

148

Advertisement

Έχουμε γράψει αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πίτι. Ειδικά μετά τις πρώτες εικόνες που φανέρωσε στα κυπριακά γήπεδα. 

Ο Ισπανός άσος ήταν… άφαντος από τον χθεσινό κρίσιμο επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ. Σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν μπόρεσε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο 35χρονος παίχτης σε κανένα από τα μεγάλα ματς, δεν μπόρεσε να κάμει τη μεγάλη διαφορά. 

Είχε κάνει ωραία ματς, κατά τις πρώτες εβδομάδες που ήρθε στη Λεμεσό. Όχι όμως κόντρα σε άλλες μεγάλες ομάδες. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει ξεβάψει και το μαλλί του. Δεν νομίζουμε ότι είναι αυτός ο λόγος που έχασε την αίγλη του. 

Γενικά σχεδόν όλοι οι παίχτες που χρησιμοποίησε χθες ο Μπαλταζάρ, κινήθηκαν στα ρηχά από πλευράς απόδοσης. Καλούτσικη παρουσία είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης, στο διάστημα που μπήκε στο παιχνίδι. Αυτός έβγαλε τη σέντρα στον Αρουμπαρένα στη φάση του γκολ. 

Σε ένα σημείο που μπορεί να ασκηθεί κριτική στον Πορτογάλο προπονητή, είναι ότι δεν βρήκε τους τρόπους να αξιοποιήσει ικανοποιητικά (και προπάντων γρήγορα) το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα του. Μετά την αποβολή του Βάντερ, λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο.