Νεότερη ενημέρωση για την προπώληση του αγώνα ρεβάνς

5

Advertisement

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης στους δικαιούχους για τα 529 εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα RSC Anderlecht – APOEL FC, δεν εξάσκησαν το δικαίωμα προτεραιότητας τους 116 φίλοι της ομάδας μας. Αυτά τα εισιτήρια θα διανεμηθούν στα 116 άτομα που ακολουθούν στο σύστημα βαθμολόγησης και έχουν συγκεντρώσει το ελάχιστο 1238 βαθμούς. Οι θέσεις τους αναγράφονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Η λίστα με τους δικαιούχους εκδόθηκε στις 01/03/2017 και συμπεριλαμβάνει όλες τις ενέργειες στο APOEL FC Loyalty Scheme της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μέχρι και τον αγώνα Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ στο 22494997.

ΤΙΜΗ

€40

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

ΑΠΟ: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017: 09:00

ΜΕΧΡΙ: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017: 16:00

* Πληρωμή μόνο με μετρητά

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για την παραλαβή του εισιτηρίου θα πρέπει να προσκομιστούν υποχρεωτικά τα πιο κάτω έγγραφα:

1. Εισιτήριο Διαρκείας/Κάρτα Loyalty

2. Ταυτότητα/Διαβατήριο (λόγω ονομαστικής διάθεσης)

3. Αεροπορικό εισιτήριο για μετάβαση στο Βέλγιο για τον αγώνα (του δικαιούχου)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

* Το εισιτήριο αγώνα δεν μεταφέρεται σε άλλο άτομο. Ο δικαιούχος πρέπει να είναι το άτομο που θα πάει στον αγώνα και να προσκομίσει το δικό του αεροπορικό εισιτήριο.

* Από την στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για την διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα.

* Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν θα υπάρξει περαιτέρω διάθεση εισιτηρίων.

Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας θα εκδοθεί πριν την διεξαγωγή του αγώνα από την Αστυνομία Κύπρου σε συνεννόηση με τις Αστυνομικές Αρχές των Βρυξελλών. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια».