Με Πιέχ μπροστά…

4

Advertisement

Οι αρχικές εκτιμήσεις, και οι προβλέψεις για την αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, τις τελευταίες μέρες έδιναν και έπαιρναν, όσο αφορά, τον αντικαταστάτη του Άντον Μάγκλιτσα στην κορυφή της επίθεσης.

Μέχρι σήμερα(5/3) επικρατέστερος για να ξεκινήσει τον αγώνα στο

«Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν ο Άμπραχαμ Γκίε, ο οποίος επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, όμως ίσως ανατρέψει τα όσα προβλέπονταν για τον αντικαταστάτη του Κροάτη επιθετικού. Σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε, ο Γκίε μίλησε με τον Σωφρόνη Αυγουστή και φαίνεται να του είπε ότι δεν μπορεί να αρχίσει ως βασικός το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, ο Κύπριος κόουτς των «γαλάζιων», είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε άλλη λύση, με μοναδικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης να είναι ο Πολωνός, Αρκάδιους Πίεχ.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε να δούμε, αν όντως οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις που έδιναν τον Άμπραχαμ Γκίε ως βασικό θα πέσουν στο κενό, και αν ο Σωφρόνης θα δώσει φανέλα βασικού στον Πολωνό επιθετικό της ομάδας.