Με οπαδούς η Ομόνοια στο ντέρμπι (μέτρα ασφαλείας)

4

Advertisement

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων» της Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

«Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο 4/3/2017 και ώρα 17:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Λόγω του ότι, σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μαζική άφιξη φιλάθλων, προτρέπεται το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ, να προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30.

Ανακοινώνεται, ότι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να μεταβούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:30.

Από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά από σχετική απόφαση, δεν έχουν παραληφθεί εισιτήρια, για τους φίλους και οπαδούς της.

Ωστόσο, γύρω στους 100 φίλους της ομάδας, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Αυτοί, θα καταλάβουν μέρος της Βόρειας Κερκίδας και καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Κατά την προσέλευση τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν το δρόμο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Βόρειο χώρο στάθμευσης.

Έχει αποφασιστεί, ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του σταδίου.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Βόρεια ταμεία.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ

•Μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων,

•Πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα,

•Η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

•Στάθμευση οχημάτων στο νέο κυκλικό Κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου – Στάθμευση επί των δρόμων γύρω από το Στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων. Οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.

Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι».