Μάλλον με υπηρεσιακό κόντρα στον Απόλλωνα…

5

Advertisement

Όπως είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να βρίσκεται υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο της ΑΕΛ, στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Κι αυτό γιατί όσοι έχουν επαφή με τον Πάμπο Χριστοδούλου, τους λέει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Καθοριστική θα είναι βεβαίως η τηλεφωνική επαφή που θα έχει με τον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους τις αμέσω επόμενες ώρες. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ είναι εκτός Κύπρου για επαγγελματικές υποθέσεις.

Εννοείται ότι η διοίκηση θα ασχοληθεί με το θέμα ορισμού υπηρεσιακού προπονητή, αν και εφόσον ο Πάμπος συνεχίσει να είναι κάθετος ότι προτιμά την οδό της αποχώρησης.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει ταυτόχρονα και ποια θα είναι η πρώτη… επίσημη αντίδραση του Σόφο, σε σχέση με την ολομέτωπη επίθεση εναντίον του από την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών. Όπως σημειώσαμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, είναι η πρώτη φορά στη δεκαετία που βρίσκεται στο προεδρικό πηδάλιο της ΑΕΛ, που αμφισβητείται με τόσο ξεκάθαρο τρόπο το έργο του Σοφοκλέους.