Λέει κάτι η παρουσία του δίπλα από τον «Big Sofo»;

1523

Advertisement

Ένας εξ αυτών που παρακολούθησε το παιχνίδι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου, μεταξύ ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, ήταν ο πρώην πρόεδρος του Λεμεσιανού συλλόγου, Γιώργος Φραντζής.

Ο μοναδικός πρόεδρος που σύμφωνα με το τι λέχθηκε τότε όταν αποχώρησε από τα διοικητικά δρώμενα του γαλαζοκίτρινου συλλόγου της Λεμεσού είχε διαγραφεί από μέλος του σωματείου της ΑΕΛ.

Εδώ και μήνες, όμως, κάπου – κάπου κάνει αισθητή την παρουσία του ξανά στα γαλαζοκίτρινα λημέρια.  Παρόντας σε ανοικτή γενική συνέλευση προ καιρού, συμμετείχε και στην μικρή διάρκεια οικουμενική διοίκηση, ενώ να σου βρέθηκε και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως θα δείτε και στην κεντρική φωτογραφία της στήλης ο Γιώργος Φραντζής είναι μία σειρά κάτω από τη θέση του προέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Η στήλη διερωτάται εάν συμβαίνει κάτι και έχει να κάνει με το νέο μοντέλο που εξήγγειλε εδώ και βδομάδες ο Ανδρέας Σοφοκλέους για λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και της εταιρείας η παρουσία Γιώργου Φραντζή και εκεί που ήταν ανεπιθύμητος στη γαλαζοκίτρινη κερκίδα πλέον είναι και θεατής από εκεί…;