Λέβι Vs Αυγουστή: Αήττητος ο Ισραηλινός απέναντι στον Σοφρώνη

6

Advertisement

Ο Σοφρώνης Αυγουστή διανύει εξαιρετική περίοδο στον πάγκο του Απόλλωνα. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε έχει πραγματικά αναγεννήσει την ομάδα της Λεμεσού και αν συμπεριλάβουμε ότι είναι η πρώτη φορά που κάθεται ως πρώτος προπονητής σε πάγκους, τότε τα αποτελέσματα του είναι εντυπωσιακά.

Απέναντι του σήμερα θα έχει ένα προπονητή ο οποίος έχει πολλές εμπειρίες από τους πάγκους, έχει να αντιμετωπίσει επίσης μια φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση και θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσει.

Ρόνι Λέβι και Σοφρώνης Αυγουστή δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά αντίπαλοι στους πάγκους, όμως έχουν συναντηθεί από την ιδιότητα του προπονητή ο ένας (Ρόνι Λέβι) και του ποδοσφαιριστή ο άλλος (Σοφρώνης Αυγουστή). Βέβαια, ο Αυγουστή στα παιχνίδια που κοούτσαρε ο Λέβι κόντρα στον Απόλλωνα ποτέ δεν ήταν στο αρχικό σχήμα.

Τέσσερις φορές βρέθηκαν συνολικά αντίπαλοι Αυγουστή και Λέβι και ο Ισραηλινός μετρά δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Ποτέ ο Απόλλωνας και ο Αυγουστή δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Λέβι και την Ανόρθωση. Μάλιστα η «Κυρία» σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια σκόραρε πέντε γκολ, έναντι μόλις ενός του Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι ημερομηνίες στο διάστημα της πρώτης θητείας του Λέβι στην Ανόρθωση:

10/12/11 Ανόρθωση-Απόλλωνας 2-0 (Μαρκίνιος 57΄, Κωνσταντίνου 90΄)

25/3/12 Απόλλων-Ανόρθωση 1-1 (Ζοάι Πάολο / Ρέζεκ 25΄)

7/10/12 Απόλλων-Ανόρθωση 0-2 (Λαβόρδε 15΄, Ρέζεκ 90΄)

20/1/13 Ανόρθωση-Απόλλων 0-0