«Θα σας κανονίσω»

5

Advertisement

Όπως γράψε σε προηγούμενο άρθρο μας, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, έδωσε τον παρόν του στην προπόνηση της ΑΕΛ, για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, για τα άσχημα αποτελέσματα που έφεραν στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Αφού τους μίλησε σε έντονο και αυστηρό ύφος, ανακοινόνωντας τους μάλιστα πρόστιμο για τις τραγικές εμφανίσεις τους, ο κ. Σοφοκλέους στο τέλος τους υποσχέθηκε πριμ για κάθε νίκη που θα κάνουν στα εναπομείναντα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που λάβαμε, κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας, γύρισε προς τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, και ρώτησε αν αυτό το πριμ ισχύει και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή, με τον κ. Σοφοκλέους να δηλώνει χαρακτηριστικά «θα σας κανονίσω».

Η κίνηση του προέδρου της ΑΕΛ, να βάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές δείχνει ξεκάθαρα, ότι ο κ.Σοφοκλέους θέλει να περάσει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι εμφανίσεις όπως οι δύο τελευταίες στα ντέρμπι είναι απαράδεκτες, όμως παράλληλα, για να τους δώσει έξτρα κίνητρο για να βελτιωθούν τους ανακοίνωσε αυτό το πριμ.