Η πρόθεση – απόφαση Πάμπου Χριστοδούλου

6

Advertisement

Το «φωτογράφισε»… Το άφησε να νοηθεί για τα καλά ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, σε πρόσφατες τοποθετήσεις του.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη της περασμένης Παρασκευής αποκάλυψε πως στη συνάντηση της περασμένης Τρίτης με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, ο Πάμπος Χριστοδούλου του είχε αναφέρει πως εάν για το καλό της ομάδας πρέπει να φύγει τότε είναι πρόθυμος να το πράξει.

Ακολούθως,, ήρθε νέα δήλωση από τον Πάμπο Χριστοδούλου, το βράδυ της Κυριακής στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου, όπου τόνισε ότι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΛ για να συζητηθεί εκ βάθους η επόμενη μέρα της ομάδας.

Δύο δηλώσεις που δείχνουν καθαρά την πρόθεση του Πάμπου Χριστοδούλου ότι είναι έτοιμος να αφήσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, μιας και τα προβλήματα είναι πάμπολλα και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί μιας και δεν τυγχάνει της βοήθειας που θα περίμενε και ο ίδιος από την ηγεσία του συλλόγου.

Οι τελευταίες, πάντως, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ήδη ο προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, παρουσιάζεται έτοιμος να ενημερώσει τη διοίκηση της ΑΕΛ ότι θα μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και θα παραδώσει τα… κλειδιά του γαλαζοκίτρινου αποδυτηρίου.

Ο κόσμος της ΑΕΛ αναμένει εξελίξεις, τοποθετήσεις, οριστικά πράγματα, γεγονότα και σίγουρα το μεγαλύτερο κομμάτι του γαλαζοκίτρινου λαού δεν θέλει να φύγει τόσο άδοξα ο «αρχιτέκτονας» της πιο πρόσφατης ιστορικής πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο προπονητής που την οδήγησε στην κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια, ο κόουτς που την έφερε μία ανάσα από τους χρυσοφόρους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά της εισόδου της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εν αναμονή όλοι της οριστικής απόφασης του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ο Ανατολίτης Λεμεσιανός