Η μέγα «γκάφα» για την Ομόνοια με «παικταρά» πριν από ντέρμπι

7

Advertisement

Σαφέστατα και μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γκάφα αυτή που αποκαλύπτει ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη του στο «Goal», ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, Μιλτιάδης Νεοφύτου αναφέρθηκε και στη διαφθορά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας το εξής περιστατικό:

Ερωτηθείς ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στη συνέντευξη του εάν υπάρχουν πολλοί που προβληματίζονται κατά πόσο η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από ότι σε κάποιους άλλους τομείς της δημόσιας ζωής και εάν συμφωνεί με αυτή την άποψη απάντησε:

«Να σου πω ένα παράδειγμα. Ένας μόνο μάνατζερ μπορεί να σου διαλύσει την ομάδα. Ήρθε ο Λάρκου και μου λέει “θέλω αυτόν τον παίκτη”. Του είπα “κόουτς, δεν έχω καλή πληροφόρηση για τον μάνατζέρ του, οπόταν ψάξε βρες άλλον”. Επέμενε. Πρέπει να πω ότι τους προπονητές τους άκουγα και τους στήριζα, επειδή είναι οι ειδικοί. Με έπεισε ο Λάρκου και πήραμε τον παίκτη. Παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι, ήρθε ο μάνατζερ: “Έχω πρόταση από την Κίνα, θέλουν τον οι Κινέζοι, 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο”. Του είπα δεν θέλω να απασχολήσεις τον παίκτη με αυτά τα πράγματα, έχουμε ντέρμπι μπροστά μας και θέλουμε να είναι συγκεντρωμένος. “Μα αφού τον θέλουν και προσφέρουν συμβόλαιο τρία χρόνια”! Τι έγινε; Πήγε βρήκε τον ποδοσφαιριστή, του έδωσε 50 χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή. Έπαιξε στο παιχνίδι κι ήταν και αδιάφορος. Οι Κινέζοι όμως ούτε εμφανιστήκαν, εχαθήκαν!».