Εμμένουν στις θέσεις τους και απειλούν εκ νέου (ανακοίνωση Θύρας 9)

3

Advertisement

Νέα ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 9 μετά το πέρας της συνεδριάσης στην οποία πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

«Αδέρφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Μόλις έχουμε τελειώσει την συνεδρία μας.

Πιο περήφανα και πιο αποφασισμένοι απο ποτέ ανακοινώνουμε στα εκατοντάδες στελέχη μας και σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑτες ότι παραμένουμε μπροστάρηδες του αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και χρόνια. Ούτε βήμα πίσω ούτε καν για φόρα μάγκες. Την φόρα την έχουμε πάρει από τον κατήφορο του σωματείου που φαντάζει ατελείωτος μέχρι τον σκοτεινό ορίζοντα. Και θα την χρησιμοποιήσουμε και θα πεισμώσουμε και θα παρασύρουμε επιτέλους αυτούς τους γιγάντιους Στάβλους του Αυγεία που σπιτωθηκαν στον Πούλλος. Για να ξημερώσει μια νέα εποχή για την αγάπη μας. Είναι ο δικός μας άθλος ρε. Ο δικός μας προσωπικός άθλος

Αμετανόητοι και ρομαντικά ξεροκέφαλοι ανακοινώνουμε πως η απόφαση μας είναι μία, ασταμάτητη και μη αναστρέψιμη.

Αν δεν παραιτηθούν οι δύο , Νίκος Χαραλάμπους και Αγης Ιακωβίδης ο αγώνας το Σαββάτο δεν θα τελειώσει ποτέ. Και να παει να γαμηθεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου μπροστά στον ωραίο μας και μάγκικο αγώνα για τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑ. Να μην μας πουλάνε αγάπες και βαθμοθηρία αυτοί που άφησαν έρμαιο την ομάδα στις αχόρταγες ορέξεις των απέναντι και των λογής υπαλλήλων του Κουτσοκούμνη εδώ και τόσα χρόνια.

Εδώ και δύο δεκαετίες η ομάδα νοσεί και οι εγκάθετες διοικήσεις αδυνατούν να δώσουν τις λύσεις στα σκυφτά πρόσωπα των απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑτών. Ε θα τις δώσουμε εμείς τις λύσεις, μία προς μία μέρα με τη μέρα. Θα τα σηκώσουμε τα πρόσωπα των φίλων των γνωστών και των παιδιών μας. Για πρώτη φορά νιώθουμε την στήριξη σύσσωμου του πράσινου λαού στους αγώνες μας. Ε να ειναι σίγουροι ότι η πρώτη γραμμή της συγκρουσης σε κάθε πόλεμο, οι μαγκες της ΘΥΡΑΣ 9, οι λεβέντες μας, δεν θα πουλήσουν αυτή την μάχη.

Θα μπορούσαμε όλοι τώρα παρά τις συνεχόμενες αποτυχίες και στη φετινή χρονιά και τον τραγικό αποκλεισμό από το θεσμό του κυπελλού, ακόμα να επιμένουμε με απίστευτο ρομαντισμό και αγάπη για την ομάδα να συζητάμε για άλλο ένα πορωμένο ντέρμπι και μια τρελλαμένη παρουσία στο πέταλλο απέναντι στους βολεμένους και αναγκαστικά επιτυχημένους οπαδούς της Κοπριας. Αντι αυτού δυο άνθρωποι με διαδοχικές πορείες στις εκάστοτε αποτυχημένες διοικήσεις, δυο ανθρωποι που τους βλέπαμε στα συμβούλια όταν ήμασταν εμείς παιδιά και τώρα τους βλέπουν εκεί στην ίδια θέση τα παιδιά μας ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ αλλα επιμένουν να στηρίζονται ετσιθελικά και αλόγιστα από την διοίκηση που αδυνατεί να συσπειρώσει τον κόσμο με κατάλληλές διορατικές και αποφασιστικές κινήσεις ενώ είχε όλα τα δεδομένα μπροστά της και όλο το χρόνο μπροστά της να αποφασίσει σωστά και για το καλό του σωματείου.

Δεν πειράζει όμως. Θα τον βαδίσουμε και αυτό το δρόμο. Πείτε μας άλλα τόσα, ανακαλύψτε άλλα τόσα επίθετα να μας κολλήσετε και πολεμήστε μας ακόμα περισσότερο στις προσωπικές μας ζωές. Δεν έχουμε ζωές ρε για μας, ζούμε μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και για την ΟΜΟΝΟΙΑ ζούμε και για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πεθάνουμε. Αντε και πολλά σας είπαμε.»