Είπε αρκετά! Απάντησε και στο γιατί δεν αντίδρασε νωρίτερα η ΑΕΛ για τον ορισμό Ψευδιώτη

536

Advertisement

Έντονος παρουσιάστηκε στις ραδιοφωνικές δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης (20-04) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν «Θα αρχίσω από την πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσης μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλου της ΑΕΛ που υποστήριξαν θερμά την ομάδα στα σωστά πλαίσια. Έδειξαν αυτοσυγκράτηση σε αυτά που έβλεπαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρο.  Είπαμε και στην ανακοίνωση ότι οι υπεύθυνοι που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι να δώσουν λύσεις. Πρέπει να σκεφτούν για τον ορισμό της συγκεκριμένης ομάδας διαιτητών».

Ερωτηθείς γιατί δεν υπήρξε πριν το παιχνίδι αντίδραση από πλευράς ΑΕΛ για τον ορισμό του διαιτητή σχολίασε «Αν έβγαινε η διοίκηση της ΑΕΛ ή ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ με το που έγινε ο ορισμός και έλεγε κάποια πράγματα τότε όλοι θα λέγατε ότι η ΑΕΛ έριξε λάδι στην φωτιά. Το παιχνίδι αρχίζει και τελειώνει στο 6ο λεπτό. Η αδικία είναι που σήμερα στην κλήρωση του Κυπέλλου δεν βρισκόταν η ΑΕΛ αλλά το ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά παίζαμε με το ΑΠΟΕΛ και όχι με καμιά ομάδα της σειράς. Το ακούω και αυτό ότι παίζαμε με 11 και εμείς με 10. Θεωρώ ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο από την στιγμή που μπήκε το γκολ του ΑΠΟΕΛ και μετά. Προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο οι τρεις ομάδες που ήταν στο γήπεδο;».

Για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα και κυρίως όταν η ΑΕΛ είχε την αριθμητική υπεροχή ο Θεόδωρος Αντωνίου παρατήρησε «Από την στιγμή που μπήκε το γκολ του ΑΠΟΕΛ και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Περιμέναμε να δούμε και την καθυστέρηση κανέναν 15λεπτο και ήταν 5 τα λεπτά».

Για το πως προχωρά η ΑΕΛ από δω και μπρος: «Η ΑΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα από μόνοι της, η ΑΕΛ δεν είναι μέρος αυτής της κατάστασης. Εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά. Όσα πέτυχε η ΑΕΛ δεν τα πέτυχε με αυτό τον τρόπο. Έμειναν πέντε παιχνίδια και θα αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα από τα πέντε παιχνίδια που έμειναν, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Είναι πέντε ντέρμπι με πέντε μεγάλες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσουμε ότι καλύτερο και θα δούμε αν θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός θα είναι ο Αρουαμπαρένα, εκτός και ο Τζούνιορ».