Δεν την φοβίζει…

183

Advertisement

Οι άνθρωποι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, πριν από την κλήρωση για την ημιτελική φάση σίγουρα θα προτιμούσαν να κληρωθούν με την Δόξα η οποία από τις τρεις ομάδες που ήταν στην κληρωτίδα μπορούμε να πούμε ήταν ο πιο ευκαταφρόνητος αντίπαλος (χωρίς να υποτιμάμε την Δόξα).

Τελικά η τύχη δεν έκλεισε το «μάτι» της «Κυρίας» αφού κληρώθηκε να αγωνιστεί στα ημιτελικά με τον Απόλλωνα.

Όλοι στην ομάδα της Αμμόχωστου έχουν επίγνωση των δυσκολιών που θα βρουν στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού, όμως έχοντας ως φάρο τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα πάνε να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Απόλλωνα, χωρίς φόβο και με στόχο την πρόκριση.

Στις τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα η ομάδα του Ρόνι Λέβι, βρήκε την φόρμουλα και κατάφερε να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα.

Με τα τόσα προβλήματα που είχε την φετινή χρονιά η «Κυρία» κατάφερε κόντρα στον πιο δυνατό της ομολογουμένως Απόλλωνα να δείξει χαρακτήρα ομάδας που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.

Η Ανόρθωση κατάφερε  απέναντι στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή  να πάρει δύο ισοπαλίες 1-1 και 0-0 σε Τσίρειο και «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ στην φάση των πλέι – οφ η ομάδα της Αμμόχωστου κατάφερε να «πατήσει» τον Απόλλωνα  νικώντας το με 3-1.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα η ομάδα του Ρόνι Λέβι θα πάει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, χωρίς να την φοβίζει ο αντίπαλος, με τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» να ξέρουν ποιο θα πρέπει να είναι το έργο τους κόντρα στην Λεμεσιανή ομάδα.