Δεν ξεχνάει ο «Μάλε» την Ομόνοια! Τρομερές αποκαλύψεις

5

Advertisement

Στη βραδινή ραδιοφωνική εκπομπή της Τρίτης (28-02) στο SuperSportFM«Όλα Μάλε», καλεσμένος ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Πανίκος Ξιούρουππας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο εκ των παρουσιαστών, Κώστας Μαλέκκος προέβη σε μία αποκάλυψη όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε από τον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος του Super Sport FM και της καθημερινής εφημερίδας «SportDay», καθώς και συμπαρουσιαστή της συγκεκριμένης εκπομπής, Μιχάλη Παπαγεωργίου, πόσα αμειβόταν στην Ομόνοια, ο Κώστας Μαλέκκος απάντησε:

«Είναι γεγονός ότι μέχρι το 1998-99, μπήκαν λεφτά στο ποδόσφαιρο. Οι ξένοι της κάθε ομάδας έπαιρναν 150.000 λίρες. Ο μεγαλύτερος μου μοσθός στην Ομόνοια ήταν 1000 λίρες. Πριν πάω στον Παναθηναϊκό έπαιρνε 320 λίρες και όταν επέστρεψε μου το έκαναν 1000 λίρες. Οι ξένοι έπαιρναν 6-7 χιλιάδες. Ήταν αδικία. Όταν είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αντιλαμβάνεσαι ήμουν και εγώ 30 ετών, πότε θα έπαιρνα ένα καλό ποσό; Τότε ξεκίνησε η διαδικασάι να πάω στην Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ και συζητούσαμε για 100.000 ευρώ. Η Ομόνοια δεν μου είχε κάνει καν πρόταση να μείνω. Την τελευταία στιγμή επειδή είχα και πρόβλημα στο σπίτι μου, τους είπα να μου δώσουν 50.000 ευρώ και να κλείσω την καριέρα μου και μου είπαν: «Εσύ θα μας κλείσεις και το σωματείο».

Ακολούθησε, ερώτηση προς τον Πανίκο Ξιούρουππα, εάν καλά έπραξε ο «Μάλε» και αποχώρησε το 2000 από την Ομόνοια για να πάει στην ΑΕΛ και την επόμενη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ, με τον «Ξιούρου» να επισημαίνει:

«Είναι λογικό να νιώθει πικραμένος ο Ομονοιάτης που έφυγε ο Μαλέκκος από την ομάδα του. Πρέπει να καταλάβει όμως ο κόσμος πως ειδικά στα χρόνια του Μάλε, ο κάθε ένας βλέπει και το σπίτι του. Βλέπει και την δουλειά του. Αν του πρόσφεραν άλλα σωματεία μεγαλύτερα επαγγελματικά συμβόλαια γιατί να μην το κάνει».